Browse By

Summer Parade with legends of Love parade


Summer Parade with legends of Love Parade ugošćuje legende berlinskog Love Parade-a uz podršku domaćih izvođača: Da Hool, Pelerama, Dr Motte, Pero FullHouse, DJ Quicksilver, DJ Phillipe, DJ Beathoven, DJ Casper, DJ Carlito i DJ Galinac. Jadranska obala, posljednjih je godina pravo mjesto za odmor ukoliko ste željni dnevnog odmora i cjelonoćne aktivnosti. Brojni koncerti, festivali i modne revije samo su dio ponude, koju naša hit turistička odredišta poput Novalje, Vodica ili Makarske nude svojim gostima.
Makarska, jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, s gradskom plažom na kojoj se u sezoni kupa oko 15 ooo ljudi, ovog ljeta u svoju ponudu uvrštava i festival elektroničke glazbe SUMMER PARADE. Riječ je o trodnevnom festivalu elektroničke glazbe, koji će se održati u klubu “Plaža”, jednom od najstarijih u Hrvatskoj, koji radi bez prestanka od 1968. godine. Novouređeni klub se nalazi na samoj gradskoj plaži u Makarskoj i u njega stane 3000 ljudi. Čak 70 posto terase je natkriveno, a na prvom katu je uređena dvorana za in-door clubbing.
U sklopu trodnevnog programa nastupaju legende berlinskog Love Parade-a uz podršku domaćih izvođača: Da Hool, Pelerama, Dr Motte, Pero FullHouse, DJ Quicksilver, DJ Phillipe, DJ Beathoven, DJ Casper, DJ Carlito i DJ Galinac.
Svakodnevna događanja počinju u popodnevnim satima na after-beach party-u sve do večernjih sati, a onda nakon kratke pauze, negdje oko 22h, kreće i večernji dio programa koji će trajati  do jutra. Event će biti začinjen i drugim sadržajima kao što su party-pool, go-go dance i body-paint shop.
Ulaznice:
Ulaznice su u prodaji od 05.07.2010. u svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hrUlaznice unaprijed: festivalska ulaznica – 150 kuna, svakodnevno ulaznica – 75 kuna
Ulaznice na ulazu: Festivalska ulaznica – 175 kn, dvodnevna ulaznica – 120 kn, dnevna ulaznica – 85 kuna