Browse By

Potvrđeno: David Guetta stiže u Zagreb!

david-guetta11a
Zagrebački klub The Best u četvrtak 17. prosinca ugostiti će francusku DJ i producentsku zvijezdu – Davida Guettu. Francuski DJ superstar trenutno uživa svjetsku slavu, a hrvatski ljubitelji house zvuka naprosto ga obožavaju. Iako se u posljednje vrijeme zagrebačka Arena spominjala kao moguće mjesto održavanja ove glazbene priredbe, službena je informacija kako će Francuz ipak nastupiti 17.12. u The Bestu. VIDEO!

guetta
U današnje vrijeme možemo slobodno reći kako DJ-evi nisu više underground neznanci, klubska kultura se značajno promijenila i usmjerila elektronsku glazbu na jedan sasvim drugi kolosijek. DJ-evi su danas zvijezde, a među njima svakako treba izdvojiti imena kao što su Tiësto, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Bob Sinclair te na koncu David Guetta. David je među prvima u Francuskoj predstavio house zvuk, dok je Ibizi prvi put predstavio bend Daft Punk. Autor je svjetskih dance hitova Just a Little More Love, The World is Mine, Stay…

VIDEO: One Love


Na scenu se uključio nakon što je prethodno i sam organizirao partye, a na svoje klupske večeri u Francuskoj rado je pozivao zvijezde poput Davida Moralesa, Dannyja Tenaglia, Luia Vega i Frankiea Knucklesa. Vlasnik je dva eminentna restorana u Parizu, te striptiz noćnog bara Pink Paradise.
Nedavno je izbacio i novi studijski album “One Love“, na kojem se nalazi pregršt suradnji sa vokalima, između ostalog svoj glas francuskom DJ-u posudili su Kelly Rowland, Akon, Will.i.am te mnogi drugi. Album već sada bilježi izvrsne rezultate na chart ljestvicama, a isto se može reći i za singl “Love Takes Over”, možda i najuspješniju skladbu sa albuma.

VIDEO: Love Takes Over


– Francuzu će podršku u zagrebačkom klubu pružiti rezident D and G, dok je cijena ulaznice zasad nepoznata.
(photo: emimusicpublicity.net)

20 thoughts on “Potvrđeno: David Guetta stiže u Zagreb!”

Comments are closed.