Browse By

Prvi Zagreb after beach party!

After beach partiji na zagrebačkom moru u organizaciji Gallery-a & Playground-a garantiraju pravo osvježenje na clubbing sceni grada Zagreba koje je svi znamo nužno potrebno. Svake subote na novouređenoj terasi Gallery kluba očekuju vas eventi puni pozitivne energije I vruće atmosphere.
 Udruženim snagama, 2 prepoznata brenda među mladima Gallery I Playground, kreću u osvajanje publike nezaboravnim eventima na zagrebačkom moru. Na novouređenoj terasi koja će svake subote postati prava party arena očekuju vas mnogobrojni tematski eventi, pozitivna atmosfera I vesela ekipa željna dobre glazbe I zabave. Svake subote Zagreb BASH, postati će nezaobilazna stanica svakog željnog osvježenja u vruće ljetne dane.
Prvi after beach party u pripremi je za 21.6. kada svi zajedno dočekujemo ljeto uz sve poznatiji dvojac VANNILAZ koji su uzbuđeni što će baš oni svirati pred zagrebačkom publikokm na prvom ikad after beach party-u u Zagrebu. Kažu, očekuju da će prvi ikad after beach party na Jarunu biti obilježen odličnom publikom i rasplesanom atmosferom. Napominjemo da je ulaz potpuno besplatan a spremamo vam I posebnu ponudu koktela te akcije raznih pića.
Zagreb BASH after beach počinje u 16H a čekamo vas na HAPPY HOUR-u već od 15H kada kreće zagrijavanje za party. Ukoliko želite VIP tretnam moguće su I rezervacije stolova te se možete javiti našim promotorima ili direktno Gallery klubu na dolje navedeni kontakt. Vidimo se 21.06. a Jarunu na prvom I jedinom after beach programu u Zagrebu.
Pratite nas na našim FACEBOOK, TWITEER & INSTAGRAM stranicama jer svakodnevno objavljujemo novosti I zanimljivosti vezane uz after beach partije koji slijede! Vidimo se!
Facebook: https://www.facebook.com/Playground.party.events
Twitter: https://twitter.com/YouthEventTrips