Browse By

Fatboy Slim U Byblosu!

Velikan elektronske plesne glazbe i utemeljitelj big beata, majstor koji je s jednim setom na Brightonskoj plaži rasplesao četvrt milijuna partijanera, dobitnik priznanja Ivor Novelo, tri Brit nagrada i devet nagrada MTV-a, te najvći partijaner među DJ-evima.
Norman Cook aka Fatboy Slim (“Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Praise You”, “Gangster Trippin'”, “Weapon of Choice”), osvajao je ljestvice još sa Housemartinsima (“Caravan of Love”), Beats International (“Dub Be Good To Me”), Freak Power (“Turn On, Tune In and Cop out”), the Mighty Dub Katz (“Magic Carpet Ride”) i kao Pizzaman (“Trippin’ on Sunshine”). Potpisao je i nezaboravne remikseve “Brimful of Asha” (Cornershop), “I See You Baby” (Groove Armada) i “Body Movin'” (Beastie Boys), te nezaboravan bootleg “Satisfaction” (Rolling Stones) ali i mnoge druge.

Fatboy Slim dolazi u diskoteku Byblos u Poreču na vrhuncu nogometne groznice, na krilima velike partijanerske himne “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, s novim DJ miksom “Bem Brazil” i direktno sa brazilske turneje. Pridružite se Normanu i karnevalskoj groznici u stilu njegovih epskih nastupa u seriji Big Beach Boutique!
Ulaznice:
–          U pretprodaji sustava Eventim = 190 kn (25 €) – www.eventim.hr (http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/byblos-discotheque-porec-2014-682398/performance.html)
–          Na dan događaja od 23:00 do 00:00 = 190 kn (25 €)
–          Na dan događaja poslije 00:00 = 240 Kn (32 €)
Također,  diskoteka Byblos priređuje i dva uvodna partya kao zagrijavanje za Fatboy Slima, a to su 26. lipnja La Fiesta i 28. lipnja nastup producentskog dvojca PlayOne. Ljetno ne bi moglo biti drugačije bez glamura i ekskluzivnih nastupa rezidentnih DJ-a s najpoznatijeg kluba na svijetu Ibizine Pache. Ovo ljeto diskoteka Byblos najavljuje ekskluzivnu rezidenciju art programa La Fiesta uz brojne nastupe plesnih umjetnika s Ibize, Šanjolske i Češke. Prva La Fiesta na programu je 26. lipnja, a taj Vas glazbeno vizualni spektakl ljeta očekuje svakoga četvrtka u Byblosu. 28. lipnja gostuje PlayOne, samostalni projekt DJ Fresh Jaya i D’Knocka u suradnji s etabliranim hrvatskim i inozemnim vokalistima. S komercijalnim house podlogama i snažnim vokalnim izvedbama, PlayOne je sastavni dio vrhunskog klupskog programa.
 
Rezervacije stolova:
–          +385.91.292.5678 ili na vip@byblos.hr