Browse By

Heineken Balaton Sound festival 2009

Nekoliko desetaka tisuća gostiju dolazi u grad Zamárdi od 09-12.07.2009. na treći po redu Heineken Balaton Sound festival koji je već pokazao u dva navrata koliko je uspješan – uaznice su rasprodane u mnogim regijama u zemlji. Za početak, nekoliko velikih imena u svijetu elektronike: Moby, Kraftwerk, Thievery Corporation, Royksopp, Erick Morillo, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin.
Organizatori ove godine ništa nisu prepustili slučaju. Ovaj line up koji je objavljen je još uvijek daleko od kompletnog! Bogat i raznolik program nudi nove nezaboravne trenutke na Balaton Sound festivalu.
balaton
Heineken Balaton Sound festival predstavlja jednog od najvažnijih izvođača u proteklih desetak godina – Mobyja te osnivače elektronske glazbe – Kraftwerk. Iz Velike Britanije dolaze svjetski poznati Underworld koji su radili i soundtrack za film Trainspotting. Također, dolaze i Thievery Corporation kao i Royksopp koji je nakon četiri godine izdao i novi album.
Neki od velikih te poneki manji izvođači, napunit će program ove godine na T-Mobile terasi koja se nalazi na rivi, gdje će biti predstavljeno više žanrova kroz dvadeset i četiri sata dnevno. Kapacitet će ove godine biti povećan te će moći primiti oko 10 000 gostiju. Od ostalih velikih imena, nastupit će Erick Morillo, ikona techno glazbe Carl Cox, prošlogodišnji veliki ljubimac publike David Guetta i Richie Hawtin koji je prošle godine bio spriječen doći pa će to nadoknaditi ove.
bsf
Heineken Balaton Sound festival nudi popuste na cijenu ulaznice koje će biti dostupne do 12. lipnja, a onda će poskupjeti.