Browse By

Završila je zimska bajka Knock Out Snow Festivala 2013.

FREEMASONS
Završila je snježna bajka KNOCK OUT SNOW festivala u francuskim Alpama. Tisuće mladih vraća se u Hrvatsku prepuni dojmova koje će pamtiti cijelog života. Dubioza Kolektiv, Connect, Freemasonsi, Let 3 i drugi ostat će u sjećanjima i brojnim Francuzima.
KNOCK OUT SNOW festival 2013. završio je ovog vikenda svoje drugo izdanje. Prekrasan alspki grad Orcieres, domaćini Francuzi i tisuće mladih iz Hrvatske i regije započeli su jedno novo, blisko prijateljstvo koje će se, kako prenose francuski mediji, nastaviti i u zimi 2014.
U sedam festivalskih dana na dnevnim Apres ski partijima, te noćnim koncertima u Areni Orcieres, izmjenjivali su se pjesma radosnica I ples. Brojne sportske aktivnosti i edukativni sadržaji našim su mladim ljudima predstavili nova znanja i poglede, a Hrvatska se mladost uzornim ponašanjem sjajno predstavila u Francuskoj, te na najbolji mogući način najavila ulazak Hrvatske u društvo europskih zemalja.
Sjanim rock koncertom festival je zatvorila Dubioza Kolektiv, dok  su prethodnih dana na KNOCK OUT SNOW festivalu nastupili LET 3, Dječaci, Connect, Freemasons, RNB Confusion, Frankie Headfors, Night Express band i mnogi drugi.
U idili Francuskih Alpa uživale su i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput radio voditeljice Ivane Mišerić koja je ujedno bila I domaćica festivala te svojim dosjetkama svakodnevno uveseljavala borjne mlade. Bivši boksač Stipe Drviš pokazao je zavidno skijaško umijeće, dok je mladi sportski trener Mario Anić Kremić naše poznate osobe upoznao sa svijetom visinkih treninga, koji su nekima bili doista zahtjevni, no na kraju su ih svi uspjesno savladali. Maneknka Adrijane Dejanović uspješno je, kao i Ivan Dražić iz grupe Connect, završila školu bordanja te se oboje u Zagreb vraćaju sa diplomom bordera. Svi su gosti ovogodišnjeg festivala jednoglsno najavili povratak na KNOCK OUT SNOW 2014.
Skijaško – glazbrena bajka uspješno je održana I drugu godinu zaredom, a organizatori iz Collegium putovanja novo zimsko druženje najavljuju u sezoni 2014. godine u francuskom Orcieresu.