Browse By

Kiki & Frajman – 21 godina poslije u Aquariusu

Kiki & Frajman
Top DJ Mag Vas s velikim zadovoljstvom poziva na party koji se dugo čekao i napokon dočekao. U petak, 18.01.2013., u klubu Aquarius A1 održati će se poseban event pod nazivom: KIKI & FRAJMAN “21 godina poslije”.
Ne biste vjerovali, ali prošla je već 21 godina od kada su stari prijatelji, DJ-i Kristijan Nardić – KIKI i Davor Frajman jednog četvrtka davne 1992. godine “došli tiho u Aquarius… i ušli u legendu” ispisavši zlatnim slovima povijest domaće glazbene elektronske scene sa svojim danas već kultnim programima iz devedesetih: Sabotage, Loops i Stereo Studio.
Ukratko o priči iz Aquariusa od prije mnogo ljeta… Party se održavao četvrtkom u današnjem A1 prostoru kluba Aquarius. U početku se večer zvala „SABOTAGE“, da bi se kasnije preimenovala u „LOOPS“. Možemo slobodno reći da je „Loops“ bio jedan od, ako ne i najkvalitetniji tjedni glazbeni program koji se ikada održavao na ovim prostorima, pa i šire. Četvrtak u Aquariusu ugostio je poznata svjetska DJ imena poput: Sven Vath, Jeff Mills, Derrick May, Umek, Richie Hawtin, Ian Pooley i mnoga druga, a ispred kluba mogli su se vidjeti auti s registarskim oznakama Njemačke, Austrije, Italije, Slovenije.. Ono što je tada bilo drugačije u odnosu na današnja vremena je status DJ-a, te se unatoč kvaliteti gosta i vrhunskom setu koji bi ovaj pružio posjetiocima kluba, često čekao trenutak kada bi domaći DJ počeo svoj set. DJ-i su tada imali gotovo kultni status
Kiki i Frajman… Zar su uopće potrebne najave? – Neospornim glazbenim talentom, entuzijazmom i svojom kreativnošću godinama su među svim ljubiteljima elektronske glazbe uživali status jednih od najboljih i najinovativnijih domaćih DJeva, a tako je ostalo i do današnjih dana. Njihovi DJ-setovi uvijek su bili posebni, drugačiji i uzbudljivi; takvi da nikada nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Sigurni smo da će tako biti i sada “21 godinu poslije” u dobrom starom Aquariusu A1 gdje je 1992. i započela njihova danas već legendarna glazbena priča koju će nam, uostalom, u petak 18.01.2013. njih dvojica još jednom “ispričati” na najbolji mogući način, onako kako samo oni znaju. Ili kako reče jedan naš poznati DJ: “KIKI i FRAJMAN su “obavezna lektira”, prije svega za sve DJ-eve”.
Dobrodošli! Cijena ulaznice je 30 kn cijelu noć. Kako je već ranije spomenuto, party će se održati na A1 flooru, a početak je u 23h.