Browse By

Hideout osigurao status najvećeg ljetnog festivala 2013. s 23 nova imena!

Hideout

Među dvadeset i tri izvođača, koje je Hideout dodao na svoj impozantan line up, nalaze se velikani koji su na prošlim izdanjima oduševili publiku svojim nastupom  ali i novi vizionari  koji će po prvi put posjetiti Zrće i Hrvatsku. Marco Carola, Four Tet, Simian Mobile Disco samo su neka od tih imena. Predivna plaža Zrće će se ove godine, od 30. Lipnja do 5. srpnja, ponovno pretvoriti u meku dobre glazbe i odlične zabave!

Kultni talijanski DJ Marco Carola, dobro poznat štovateljima elektronske glazbe, sa dvadesetogodišnjom karijerom obilježenom technom prvo je ime na listi. Odlični SBRTKT, poznat po energičnom nastupu koji je demonstrirao na prošlogodišnjem izdanju i  Skream&Benga, velikani dubstep scene, učinit će Zrće početkom srpnja  destinacijom koju želite posjetiti kako bi si osigurali sedam dana danonoćne zabave.
Four Tet, Redlight te Floating Points su uvršteni kako bi začinili line up svojim neobičnim glazbenim fuzijama. Genijalni Lee Foss, Ifinity Ink, Youandewan te predstavnici dubstepa Mistajam i Artwork su još neki od novih izvođača, koji će uz već otkrivena imena učiniti klubove Aquarious, Papaya i Kalypso mjestima gdje se neće pitati za vrijeme.
Glazbeni duo Simian Mobile Disco, čiji je član producent James Ford surađivao sa Florence and the Machine i Arctic Monkeys, u kombinaciji sa  zaraznim Tensnakom i pijeskom pod nogama natjerati će vas da odlutate u svijet disco 80-tih i electro funka. MK će zajedno s Bondaxom posjetiteljima pružiti svoje verzije jedinstvenog melodičnog housea, a Craig Richards dolazi pokazati zašto je već desetljećima na sceni.
Ryan Crosson, Move D, Kidnap Kid te Baauer su među onima koji će nastupati po prvi puta na Hideoutu i to zbog svoje inovativnosti i u mnogočemu drugačijeg  pogleda na glazbu, a među povratnicima nam se nalaze Simon Baker i Daniel Avery.
Uz već objavljene izvođače poput Setha Troxlera, Netskija, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jonesa, ModeselektoraPenduluma ili Damiana Lazarusa, ova 23 dodatna imena tvore line up zbog kojeg će, po posljednjim informacijama, Hideout uskoro na britanskom tržištu ponovno imati status sold out festivala. Stoga ako već nemate ulaznicu u rukama možete ju kupiti preko sustava Eventim i to za domaće tržište specifičnoj cijeni od 430 kn.