Browse By

Knock Out glazbena groznica trese Francusku!

antena_papaya apres ski party 4
Najveći glazbeni festival u Francuskoj Knock Out Snow Festival koji je okupio više od dvije tisuće mladih iz Hrvatske i regije ide dalje! Svoje najveće hitove sinoć su na festivalu izveli najpoznatiji brkovi u Hrvatskoj – riječka rock atrakcija Let 3. Mrle i ekipa do ranih jutarnjih sati zabavili su dvije tisuće raspjevanih zaljubljenika u snježne sportove ali i odličnu zabavu i glazbu.
Osim sjajnih večernjih koncerata Knock Out Snow Festival u znaku je i nezaboravnih Apres Ski partija. U idiličnoj atmosferi, na visini od 2600 metara, jučer je na zajedničkom Apres ski partiju Antene Zagreb i novaljske Papaye DJ dvojac iz Zagreba Frankie Headfors svojim energičnim nastupom oduševio brojne skijaše i bordere na suncem okupanim snježnim planinama.
“Knock Out Snow Festival me oduševljava iz dana u dan. Skijalište je odlično, nudi brojne sadržaje, a staze su idilične za sve kategorije skijaša. Naravno dnevni i noćni partiji vrhunska su glazbena i zabavna iskustva. Odlično se provodimo i pozivam sve koji još stignu da skoknu do Francuske!  “ – izjavila je voditeljica radija Antena Zagreb Ivana Mišerić.
U prva četiri dana Knock Out Snow Festivala održani su brojni glazbeni sadržaji poput koncerata renomiranih hrvatskih glazbenika, sportska natjecanja, škole skijanja, ali i razni drugi edukativni sadržaji. Druženja i aktivnosti više od dvije tisuće gostiju odišu pozitivnom atmosferom i osjećajem zajedništva.
Festival u Francuskoj nastavlja se dalje. Na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu očekuju nas koncerti grupa Dubioza Kolektiv, Connect, R’n’B confusion, Freemasons i drugi. Veliki Detox Pool Party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi, atraktivni nogomet na snijegu snow soccer, tyroline samo su neka od njih od popratnih atrakcija koje očekuju sve mlade avanturiste željne nezaboravne zabave te adrenalinskih  uzbuđenja.