Browse By

Kozmo i Anita Dujić predstavljaju nove hrvatske čarape

IMG_6415
U prvim danima 2013. godine najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavlja nove hrvatske proizvode – liniju čarapa za žene i muškarce. Uspješna suradnja s tvornicom čarapa Jadran se nastavlja i predstavljenje su nove ženske najlonke od 40 den-a, te po prvi puta i muške čarape. Kvalitetni hrvatski proizvodi po iznimno popularnim cijenama zagrijati će sve u ovim hladnim zimskim danima, a njihov izgled i kvaliteta daju ima epitet višenamjesnkih čarapa za sve prigode.
Zaštitno lice drogerije KOZMO – hrvatska manekenka Anita Dujić oduševljena novim najlonkama je izjavila: «KOZMO čarape obavezan su dio moje garderobe. Kvalitetom i izgledom zadovoljavaju sve moje potrebe, a moje mišljenje dijele i brojne kolegice koje su oduševljene novim crnim najlonkama koje su posebno nosive u ovo zimsko vrijeme!»
Mladi sportski trener Marijo Anić Kremić novo je zaštitno lice drogerije KOZMO, a prve muške KOZMO čarape koristit će svakodnevno i dodaje: «Čarape su kvalitetne, tople, a opet prozračne. Odlične su za sve svakodnevne obaveze, a njihova kvaliteta dopušta i nošenje prilikom sportskih aktivnosti što mi je posebno drago.»
Najveća hrvatska drogerija KOZMO nastavila je s kreiranjem i predstavljanjem novih proizvoda vlastite privatne marke. Sve je veći broj zadovoljnih kupaca koji su se upravo odlučili za asortiman KOZMO privatne marke te na taj način podržali originalni hrvatski proizvod te gospodarski rast Hrvatske. Osim čarapa, KOZMO je nedavno predstavio i dva proizvoda za njegu kože, KOZMO zaštitnu kremu za ruke s lavandom i maslinom te KOZMO hranjivo mlijeko za tijelo s maslinom.
Cijena novih najlonki 40 den-a je 19,99 kn i čarapa 9,99 kn. Ženske najolnke su već u ponudi u svim Kozmo drogerijama, a muške stižu 20.1.