Browse By

Započeo finalni tjedan prijava na burn Residency

Najuspješnije do sada hrvatsko izdanje burn Residencya ostvarilo je u kratkom vremenu 120 prijavljenih mixeva na facebook stranici Burn Energy. Već priznati predstavnici hrvatske elektronske scene kao i oni koji to ovim natjecanjem žele postati, pokazali su do sada najveći interes za ovaj natječaj i omogućili Hrvatskoj svrstavanje među top 5 zemalja po ukupnom broju prijava. 

Unatoč tome što su prijave doslovce usporile promet na burnovoj aplikaciji, natječaj je još uvijek otvoren i svi koji misle da svojom svirkom i produkcijom imaju što pokazati, još uvijek stignu prijaviti svoj originalni mix na facebook stranici Burn Energy Drink.

Prijave su otvorene do 15. ožujka, a 20 posto DJ-eva čiji su mixevi zaradili najviše glasova publike ulazi u izbor za top 5 hrvatskih finalista koji će se za titulu hrvatskog pobjednika boriti na Mix off party-u. Hrvatski Mix off održati će se u svibnju, a najbolji kandidat po izboru stručnog žirija doživjeti će iskustvo života – rezidenciju na Ibizi uz mentorstvo Carl Coxa i Pete Tonga. Najboljeg od najboljih stručni žiri na Ibizi odabrati će krajem ljeta i dodijeliti mu izdavački ugovor vrijedan 100.000 EURA koji će od njega stvoriti iduću DJ SUPERZVIJEZDU.  Publiku koja od samih početaka natječaja pokazuje veliki interes i redovito glasa za prijavljene kandidate, stručni žiri odlučio je nagraditi produljenjem roka za glasanje. Tako će svi ljubitelji elektronske glazbe, koji posjete burn Residency aplikaciju na facebook stranici Burn Energy Drink, moći glasati za svoje favorite sve do subote 22. ožujka.

 burn Residency još uvijek traje. Što čekaš? Prijavi se i glasaj!

www.facebook.com/BurnEnergy