Browse By

Futuristic Polar Bears prvo ime na Serbia Wonderland open airu!

Na velikom Serbia Wonderland open air festivalu, koji će se 20.i 21.lipnja održati u Beogradu, nastupit će britanske zvjezde Futuristic Polar Bears, trio iz Hardwell-ove produkcijske kuće Revealed, trenutno najpopularnije izdavačke kuće EDM muzike na svjetu. Oni su prvi od mnogobrojnih stranih hedlainera koji će “zapaliti” publiku iz Srbije i zemalja regije.
Ova godina je počela nevjerojatno za ovaj sastav, nakon što je preko 60000 ljudi uhvatila euforija kada je Dj Mag # 1 Hardwell anonimno pustio njihovo remek djelo na Tomorrowworld festivalu. Traka “Back to Earth”, izdata za Revealed, je početkom godine osvojila cjeli svjet, držeći prvo mjesto na prestižnom Beatport-u skoro mjesec dana. Podrška je krenula da stiže od imena kao što su Fat Boy Slim, Steve Angelo i mnogih drugih, a Futuristic Polar Bears su nastavili da idu ka vrhu nevjerojatnom brzinom, zahvaljujući prije svega svojoj odličnoj produkciji i DJ-ingu. Oni su sastav koji će po mnogima obilježiti 2014. godinu, a skoro su objavili svoj novi hit za Mutants label. Kažu da su spremni da u ovoj godini svojom energijom unište sve zvučne sisteme i podijume širom svjeta!
“Imamo veliku čast da našoj publici predstavimo prvo ime za Serbia wonderland open air festival. Publika nam je non-stop pisala i tražila nekog sa Revealed etikete i stvarno nam je drago da aktivno učestvuju u građenju festivala budućnosti. Što se tiče Futuristic Polar Bears, momci su nevjerojatni, imaju odličnu energiju, idu ka vrhu velikom brzinom. Bukirani su već za Creamfields, pregovaraju i sa ostalim velikim ljetnim festivalima tako da moramo reći da smo se baš potrudili da ih dovedemo u Srbiju”, navode organizatori “Jungle tribe”.
Na Serbia Wonderland festivalu se očekuje preko 10.000 ljudi, a kao što je i do sada bio običaj, svoj dolazak su najavili i mnogobrojni fanovi iz Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Grčke i ostalih zemalja Europe. Podsjetimo, do sada su na festivalu nastupale velike zvjezde trance i elektro house muzike a nizozemska zvijezda Sied Van Riel je svoj nastup na Wonderland festivalu ocjenio kao njegov najbolji događaj godine! Svi su izgledi da ćemo na ljeto uživati u vrhunskom europskom festivalu i sa nestrpljenjem očekujemo da organizatori objave preostala strana imena.
Uulaznice za festival mogu se kupiti na blagajnama Eventima