Browse By

Zagreb Foam Fest 2011: Zadnji tjedan prodaje promo ulaznica


Ovim putem vas obavještavamo da je u tijeku zadnji tjedan prodaje ulaznica po promotivnoj cijeni od 180 kn nakon kojeg cijena skače na 200 kn. Od ponedjeljka, 21.ožujka objavljujemo prvog headlinera koji će se pobrinuti za odličnu muziku i najjači beat prvog Zagreb Foam Festa. S obzirom da je sam projekt već izazvao veliki interes među fanovima elektronske glazbe, te da se o lineupu s nestrpljenjem bruji po internet portalima možemo reći da je ovo odlična prilika koju treba iskoristiti – ističu organizatori ovog događaja.
Subotu, 28.5. obilježiti će prvi Zagreb Foam Fest, event koji ne smijete propustiti, najspektakularniji party koji će okupiti jedne od najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će se pobrinuti za odličnu muziku i najjači beat ove urnebesne noći!
Foam Fest Zagreb će se održati u zagrebačkoj Areni, u subotu, 28.05.
Foam Fest je do sada neviđeni spektakl koji će uz vrhunske scenske i svjetlosne efekte, kao i ogromnu količinu pjene u Areni, obilježiti praznik za sve ljubitelje elektronske glazbe uz najjači lineup DJ-a u Hrvatskoj.
Urbani ritmovi, osvježavajuća pića i pjena mašine, epicentar su ludog provoda i dobitna su kombinacija koja ove sezone ima siguran prolaz među populacijom željnom dobrog provoda. Sve to garancija je vrhunske, upečatljive i do sada neviđene plesne zabave u Areni! Pridružite nam se na najspektakularnijem događaju godine i uživajte u relaksirajuće veseloj atmosferi Zagreb Foam Festa!
Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske i inozemstva te na www.eventim.hr, od utorka, 1. ožujka, i to po promotivnoj cijeni od 180 kn.
Nakon objave prvog headlinera, u utorak, 18.3., cijena će biti 200 kn sve do 1.5., kad će skočiti na 230 kn.
Ulaznice za VIP ZONU potražite također na svim prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske i inozemstva te na www.eventim.hr po cijeni od 300 kn do 1.5., te 350 kn do dana partya.
Za 10 i više ulaznica za VIP ZONU odobravamo poseban popust, više informacija o toj ponudi saznajte putem maila vip@zagrebfoamfest.com.
Više informacija potražite na službenom web mjestu ovog događaja.