Browse By

Billy Nasty u Koprivnici


Nakon uspješno obavljenog i nezaboravnog gostovanja Petra Dundova, Deep n’ Chic organizacija na čelu sa domaćim dečkima Shipeom i Sashom Delimarom, a u suradnji sa diskotekom “Hollywood”, Vam ima veliku čast i službeno najaviti dolazak svjetske techno ikone – Billya Nastya!
Billy je jedan od najtraženijih techno dj-a i nastupao je na najprestižnijim događanjima po cijelome svijetu, te se svake godine uredno nalazi na ljestvici o…d top 100 svjetskih dj-a renomiranog časopisa Dj Mag.
Osim što se bavi dj-ingom, Billy je i pokretač/vlasnik troje labelova gdje se može naći produkcija vodećih svjetskih imena poput Umeka, Adama Beyera, Olivera Hoa, Bena Simsa, Bena Longa, Davea Clarkea, Laurenta Garniera, Andrewa Weatheralla i ostalih.
Party će se održati u jednom od najboljih prostora u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske (ako ne i šire) .. na 2 floora!
Na glavnom flooru (diskoteka) za intro i outro će biti zaduženi domaći dečki Shipe i Sasha Delimar, dok će se na main flooru nać i zagrebačka legenda DJ CET,kojemu se i ovim putem od srca zahvaljujem jer bez njega svega ovog nebi ni bilo. Na malom flooru (club) uz tech/house i techno zvukove zabavljat će vas najveća zagrebačka dj i producentska nada Matija Marinić te će mu podršku pružit Memories of The Future iz Varaždina, Vegi iz Samobora te Nino Galovac iz Rogoznice.
Cijena upada je zaista prilagođena ovim kriznim vremenima, pa će tako oni najbrži među Vama svoju kartu moći nabaviti u “Šarenom Dućanu” u ograničenim količinama po cijeni od 25 kn, dok će na sam dan održavanja eventa cijena karte biti isto tako simboličnih 35 kn.
Također, ne smije se zaboraviti spomenuti da će prvih 50 ljudi koji uđe u klub biti nagrađeno PROMO CD-om po vlastitom izboru te cugom dobrodošlice..