Browse By

Faithless bus ovaj vikend plijenio pažnju zagrepčana


Faithless bus ovaj vikend provozao se cijelim Zagrebom. Vožnja je krenula sa glavnog ulaza Zagrebačkog Velesajma gdje je, od velikog broja obožavatelja benda koji su dočekali autobus u nadi ulaska, izabrano je 20 fanova koji su ušli u autobus i krenuli u Faithless vožnju gradom, te osvojili kartu za koncert.
Autobus je prošao kroz cijeli grad, a zaustavio se na Glavnom kolovoru gdje je uz muziku Faithlessa zaplesao veliki broj ljudi. Londoniranje sa Faithlesom nastavilo se i na Jarunu, gdje je između 20 putnika autobusa izabrano pet sretnika koji će na dan koncerta upoznati bend!
Još jednom obavještavamo sve obožavatelje grupe Faithless da požure po svoju kartu u Dallas music shop, Dancing Bear, Dirty old shop, Rockmark, a u ostatku Hrvatske u svim Dallas music shopovima, te na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr. Cijena karte je 230 kn, a na dan koncerta 260 kn.
Također, sve obožavatelje grupe nakon koncerta pozivamo i na službeni after party u klubu Sirup, u kojem te večeri vrti dobro znani Stuart Geddes iz Londona. Ulaznica za njegov nastup je 50 kn, a za one koji se pojave u Sirupu s Faithless ulaznicom, upad je samo 30 kn.