Browse By

Zadarski The Garden Festival otvara svoja vrata po 6. puta


Festivalski glazbeni biser, kako ga nazivaju brojni svjetski mediji – zadarski The Garden Festival u srijedu 6. srpnja po šesti puta otvara svoja vrata gostima iz cijeloga svijeta. Uvod u početak ove najbolje mediteranske party poslastice održan je sinoć na terasi zagrebačke galerije Velvet uz Somersby osvježenje.
Zagreb, 5. srpnja 2011. – Ususret šestom The Garden Festivalu i ove je godine održan The Garden – Get Together party u zagrebačkom klubu Velvet. Zagrijavanje za jedan od najatraktivnijih boutique festivala u svijetu okupio je domaće fanove koji s nestrpljenjem očekuju odličnu clubbing atmosferu u Petrčanima.
Ovogodišnje sedmodnevno glazbeno putovanje The Garden Festivala pod motom Back to our roots započinje ovu srijedu 6. srpnja u 12:00 sati. Na prostorima Somersby Stagea, Tiki bara, kluba Barbarellas i broda Argonaugthy, izmijenit će se izvođači kao što su Tensnake, Crazy P, Phenomenal Handclap Band, Art department, Wolf & Lamb, Fila Brazillia, The Incarnations, Motor City Drum Ensamble i brojni drugi.

PHOTO GALERIJA

O međunarodnoj popularnosti zadarskog The Garden Festivala govori i činjenica kako su ulaznice za ‘ploveće’ zabave na brodu Argonaughty i u klubu Barbarella rasprodane, a za samu Garden Arenu gdje će na Somersby pozornici nastupati grupa CRAZY P ostalo je još jako malo karata. CRAZY P je Britanski bend koji je posljednjih godina postao ljubimac hrvatske publike. Ovaj britanski bend 1995. godine osnovali su Chris Todd i Jim Baron nakon druženja na Nottingham fakultetu. Bend je do sada izdao pet albuma i nekoliko singlova, uključujući i hit singl Stop space return.
Posljednjih šest godina upravo je THE GARDEN Festival ucrtao grad Zadar i Hrvatsku na svjetsku mapu kao nezaobilaznih, turističkih odredišta, a CNN, New York Times, Guardian, ELLE UK, BBC, VOGUE, Resident Advisor, ZDF, Tillate Magazine i mnogi drugi već godinama grad Zadar i njegovu okolicu proglašavaju svjetskom top turističkom destinacijom.
Organizatori festivala ove godine očekuju da će kroz Garden u samo tjedan dana proći više od 5.000 ljudi. Kako se proteklih godina za The Garden Festival tražila ulaznica više organizatori svim ljubiteljima klupske glazbe preporučuju da svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme u sustavu Eventima.
Web:
www.thegardenzadar.eu