Browse By

Još nemaš kartu za Harteru? Sudjeluj u nagradnoj igri All inclusive Hartera


Hartera je definitivno  jedno od najpoznatijih hrvatskih glazbenih događanja, a njena priča započela je sad već davne 2005. godine, a od tad svi zaljubljenici u dobru glazbu i dobar zvuk ne propuštaju tri festivalska dana provesti u fantastičnom ambijentu stare riječke tvornice papira. Tako će i ove godine Hartera od 14.7. do 16.7. biti mjesto dobrog zvuka, i to na tri stage- a.
Nulti Dan (14. 07. 2011.): Hladno Pivo, Pasi, Diskurz, Krešo i Kisele Kiše
Hartera7 Festival (15. i 16.07.2011.): Trentemoller LIVE, Hercules And Love Affair, James Holden, Fairmont LIVE, Brodinski, Feadz, Petar Dundov LIVE, Photek, Pearson Sound aka Ramadanman, Ikonika, Hudson Mohawke, SBTRKT, Scratcha DVA, Elemental, Kawasaki 3P, Električni orgazam, Eddy Ramich, Lollobrigida, Goribor, Multietnička atrakcija, NipplePeople, Grč, Klaus, Aeon, Iggy Dub….
A ako još uvijek niste nabavili ulaznice, još uvijek nije kasno, jer portal www.teklic.hr vodi vas na Harteru u sklopu nagradne igre All inclusive Hartera. Zaigrajte nagradnu igru i osvojite dvije festivalske ulaznice. A kako nagrada uključuje all inclusive paket, ne brinite osiguran vam je i smještaj za dvije osobe u  Omaldinskom hostelu u Rijeci,  kao i dobra klopu i cuga u Gric i Gucu i to u vrijednosti od 1.000,00 kn. A kad već dolazite u Rijeku, treba se i okupati, a „badiće“ je pripremio Goldenpoint.
Sve što trebate je posjetiti portal http://www.teklic.hr/, točno odgovoriti na pitanje, spakirati kofere i pripremiti se za cjelonoćno tulumarenje i „ oderi na Harteri“.
Koncept All inclusive – Hartera osmislila je i realizirala marketinška agencija Libra, ujedno i izdavač Teklića, a projekt podržava Hartera festival i TZ Grada Rijeke.

One thought on “Još nemaš kartu za Harteru? Sudjeluj u nagradnoj igri All inclusive Hartera”

Comments are closed.