Browse By

INNA na Re-Vel-In Festivalu!


Dubrovnik, 5. srpanj 2011. – Nakon house čarobnjaka Sharama I Toma Novyja svoj nastup na Re-Vel-In Festivalu 29. srpnja potvrdila je i svjetska dance pop superzvijezda INNA. Bit će to prvi hrvatski nastup pjevačice čiji su singlovi “Club Rocker” i “Sun Is Up” najveći europski plesni hitovi proteklih mjeseci i čiju karijeru glazbenice, humanitarke i modne ikone prati više od 3 milijuna fanova na Facebooku.

Prekrasna 24 godišnja Rumunjka INNA na Re-Vel-In Festival dolazi sa live showom I reputacijom prvorazredne, adrenalinske koncertne eksplozije. Ova atraktivna pjevačica dosad je objavila dva albuma – “I Am The Club Roker” I “Hot” –  čiji su singlovi hvatali vrhove top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Francuskoj, Rusiji, Švicarskoj I diljem Europe. Nastup u Dubrovniku ovoj će ambasadorici UNICEF-a i aktivistici za prava životinja bio premijerni nastup u Hrvatskoj, samo nekoliko tjedana nakon što je oduševila više od 15 tisuća fanova na velikom partyju u Ljubljani.

RE-VEL-IN
Electronic Music Festival
“Culture Club Revelin”, Dubrovnik
28. – 31. srpnja 2011.

Inna uz Toma Novyja i Sharama predvodi line up Re-Vel-In Festivala koji će se od 28. do 31. srpnja održati najimpresivnijem klubu na Jadranu – dubrovačkom “Culture Clubu Revelin” smještenom u istoimenoj tvrđavi. Velika centralna dvorana kluba i prekrasna terasa s jednim od najljepših pogleda koje ćete doživjeti mogu primiti više tisuća posjetitelja i omogućiti im da se doslovno svi osjećaju kao VIP.
ULAZNICE
U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 249 kn na prodajnim mjestima u sustavu Eventima (www.eventim.hr).
Web:
http://www.revelinfestival.com/
http://www.facebook.com/ravelinfestival
http://www.twitter.com/revelinfestival