Browse By

PipsChips&Videoclips – novi bend RockLive Festivala!


Još jedan bend iz samog vrha domaće glazbene scene potvrdio je svoj dolazak na RockLive Festival. Pips, Chips & Videoclips, bend koji je jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni pojačava niz odličnih izvođača na ovogodišnjem festivalu.
O popularnim „Pipsima“ ne treba puno pisati. Njihova karijera seže od davne 1992. godine kada su svevremenskim hitom „Dinamo ja volim“ izašli iz sfere do tada nepoznatog benda. Nakon toga, stvari su za njih krenule uzlaznom putanjom. Iza sebe imaju 8 studijskih albuma, nekoliko nagrada Porin i Crni mačak, te veliku bazu fanova u cijeloj regiji. Istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni – dolaze u Koprivnicu rasplesati sve poklonike domaće rock glazbe.
Također, od utorka 5.7. u ponoć, započinje glasovanje za demo bendove koji će nastupiti na festivalu. Na natječaj se prijavilo 80tak izvođača. Njihov popis će se naći na stranici festivala, a publika će moći izabrati svoje najdraže bendove i omogućiti im svirku na festivalu.
Isto tako, završene su prijave za volontere. Izabrani volonteri biti će o svom angažmanu obaviješteni do 10. srpnja.
Trenutni line up festivala izgleda ovako:
Kiril Džajkovski, Let 3, Gustafi, Pips, Chips & Videoclips, Overflow, Postolar Tripper, Cold Snap, RHCP Real Tribute.
Organizatori napominju kako ovo nije kompletan popis izvođača. Očekuje se još zanimljivih imena.
Web: www.fest.rocklive.hr