Browse By

White Wonderland u Mansionu

Obucite bijelo i pripremite se za tulum do jutra! Zagrebački Mansion vas poziva na najbolji tematski event u Hrvatskoj – WHITE WONDERLAND PARTY uz nizozemsku zvijezdu DJ Dyro! Posebno uređenje kluba, specijalni efekti, plesni performansi i nastupi DJ-a samo su dio onoga što vas očekuje u ovoj jedinstvenoj bijeloj čaroliji!
Bijela bajka sutra stiže u Zagreb! Za najzanimljiviji tematski party WHITE WONDERLAND koji će se održati sutra 17. svibnja od 22 sata postoji samo jedno i jedino pravilo –  obucite bijelo i dobro se zabavite! Mlada nizozemska DJ zvijezda Dyro i već poznate rezidente zagrebačkog kluba bit će zaduženi za pravu glazbenu bajku.
DJ Dyro mladi je house i remix magičar. Porijeklom iz Nizozemske, 2011. sa samo 19 godina izdaje svoj prvi EP za label svog velikog uzora Hardwella, Revealed Recordings. Afrojack, David Guetta, Tiësto, Sander van Doorn, Dada Life, Laidback Luke i naravno Hardwell ružili su potporu ovom mladom producentu. Stvari poput Daftastic, Metaphor i Magno ubrzo su postale hitovi I lako našle put do slušatelja diljem svijeta.
White Party-ji su jedni od najpoznatijih i najpopularnijih tematskih partija koji se održavaju diljem svijeta a za vrhunsku tematsku zabavu u Zagrebu pobrinut će se poznati DJ-i, plesni performansi te dodatna produkcija, posebno uređenje i specijalni efekti u klubu koji će gostima pružiti nezaboravan ugođaj i najluđu atmosferu.
U bijelo glazbeno putovanje, uz DJ gosta, vode nas rezidenti novaljskog kluba Papaya koji proteklih godina oduševljavaju tisuće posjetitleja iz cijelog svijeta. Njihova kvaliteta prepoznata je i izvan granica Hrvatske pa su tako Kosta, Carl Maxx i Mario česti gosti najboljih svjetskih klubova.
U bijeli svijet čuda besplatno možete zakoračiti do 23 sata, a nakon toga ulaz će se naplaćivati 50 kuna.. Obavezan dress code je gornji dio odjeće bijele boje i tulum može početi! Više informacija o programu i klubu Mansion možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .