Browse By

Hrvatska pokreni se!

U topla ljetna jutra Hrvatska se budi i pokreće. Pozivamo Vas da nam se pridružite, osvijestite vlastitio tijelo, te ujedno zajedno pozdravimo svijet prekrasnim sportskim razglednicama iz atraktivnih lokacija hrvatskih gradova! Ovog nas ljeta očekuje sportsko – edukativni, zabavni projekt POKRENI SE!
U topla jutra Hrvatska se ovog ljeta budi i pokreće. Sportsko – edukativno, zabavni projekt POKRENI SE! poziva Vas u Dubrovnik, Pulu, Zadar, Hvar i Zagreb. Pridružite nam se i vježbate s nama na atraktivnim lokacijama na kojima ćemo i zajedno snimiti sportsku razglednicu koja će obići svijet i predstaviti Hrvatsku u novom svijetlu, atraktvinu, punu pozitivne energije i osviještenih ljudi.
“POKRENI SE! je projekt osvještavanja svih nas, poticanja na vježbanje za zdraviji i sretniji život. Zajedno ćemo promovirati kulturu zdravog življenja, sporta i Hrvatske kao idealne sportsko – zdravstvene, turističke destinacije. Pridružite nam se na atraktivnim treninzima vlastitom težinom, potpuno besplatno i budite dio ove priče ljeta 2013.” – izjavio je voditelj kineziološkog tima trener Marijo Anić Kremić.
Na zajedničkom ćemo druženju osvijestiti kulturu tijela, u svijet ćemo putem snimke poslati prekrasnu sliku Hrvatske koja se budi vježbajući, koja šalje pozitivnu energiju, dobre vibracije i dočekuje prijatelje raširenih ruku.
Uz stručno mentorstvo Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, naš tim za Vas je osmislio inovativne i zanimljivom treninge za koje Vam je potrebna samo dobra volja i vlastita snaga. Upravo ćemo njome pomicati vlastite granice i upoznati svoje tijelo na dosad neosviješten način. Partneri projekta za Vas su osigurali sve potrebno za ugodno vježbanje koji će Vam kao uspomena ostati za daljnje aktivnosti, poput KOZMO prostirki za vježbanje, ručnika, majica i vode.
Pridružite nam se u jednom od gradova ovog ljeta, najavite svoj dolazak na www.pokrenise.hr  i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.
Pokret je život. Život bez pokreta je nezamisliv!” (Moshe Feldenkreis)