Browse By

Discotheque Riva sprema najveće izdanje do sada

U gradu pod Marjanom i ovog ljeta sprema se mega party, a splitska riva još jednom postaje spektakularni plesni podij, ovog puta u svom najboljem izdanju s dva velika headlinera. Za najveću open air diskoteku na svijetu poznatu kao Discotheque Riva i njeno četvrto izdanje pripreme su na samom vrhuncu. Organizator je objavio da je riječ o dvodnevnom spektaklu fokusiranom na potpuni glazbeno-scenski doživljaj koji će se održati 08. i 09. kolovoza 2013.
Nakon što su proteklih godina ovaj središnji glazbeni događaj na Jadranu obilježili odlično ozvučenje i neviđeni laser show, te zvijede poput Faithlessa, Sebastian Ingrossoa, Carl Coxa, Fedde Le Granda i drugih, ove godine riječ je o dva svjetski poznata headlinera, od kojih jedan po prvi put nastupa u Hrvatskoj.
Carl Cox zapalio Spli 130810
Organizator za sada nije želio otkriti više od toga, jer iznenađenje čuva za službenu objavu na press konferenciji koja će se održati 28. svibnja u Splitu.
Magična atmosfera koja je obilježila dosadašnja izdanja Discotheque Rive ovog će ljeta dosegnuti usijanje, ljubitelji moderne plesne glazbe doći će na svoje, a grad Split spremno će dočekati turiste iz cijeloga svijeta i ponuditi im nezaboravno iskustvo u jedinstvenom ambijentu. Ne preostaje nam ništa drugo nego da za službenu objavu izvođača kao i ostalih detalja pričekamo najavljenu press konferenciju.