Browse By

Vruće ljeto u makarskoj diskoteci Petar Pan

Diskoteka Petar Pan (Makarska) sezonu partijanja uz house zvukove započinje u srijedu 8. srpnja gostovanjem Paola Barbata iz Italije. Prvo ime talijanske house scene upravo slavi 25 godina profesionalnog rada kao DJ. Njegove produkcije konstantno prate korak s vremenom i uvijek zadivljuju plesače na podiju. Radove mozemo naći na kompilaciji Ministry of Sound te Global Underground.
HOUSE PHENOMENA
Program House Phenomena održava se jednom tjedno, pa za nastavak sezone 15. srpnja svira tvorac hita “So Many Times” – Gadjo iz Njemačke. Njegov autorski uradak oplovio je sve svjetske plesne podije i top ljestvice radijskih postaja u Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu, Brazilu, Južnoj Africi, Mađarskoj, Australiji, Skandinaviji i Njemačkoj a među prvih deset u mnogim drugim zemljama. U međuvremenu pjesma je dobila i svoju obradu u 2008.g. a Gadjo je lani objavio još jedan zanimljiv uradak “Its Alright” za Blanco & Negro.
PREMIJERA U HRVATSKOJ – STONEBRIDGE
22. srpnja u programu Swedish House Phenomena gostuje Grammy nominirani remixer, DJ i producent StoneBridge iz Švedske koji će ovom prilikom zabilježiti svoj premijerni nastup u Hrvatskoj. Njegov jedinstveni brand je sexy house glazba koja je popularna na plesnim podijima zadnjih 20 godina. U listopadu 2004.g. StoneBridge je izdao svoj debi studijski album „Cant Get Enough“ čime osvaja međunarodno priznanje jer je prodan u velikom broju. Na istom albumu nalaze se i hitovi „Put Em High i Take Me Away“ koji su upali na UK Top 10 te kasnije bili izdani u 24 svjetske zemlje.
Svoju reputaciju u svijetu izgradio je brojnim remixima za svjetski poznate izvođače poput De La Soul, Titiyo i Rebel MC. Osim gore spomenutih radio je i remixe za Lenny Kravitza, Missy Elliott, Robbie Williamsa, Simple Minds, Will Smitha i Patti Labelle, Cerronea (Supernature). Od producenata elektronske muzike remixe i suradnje je u posljednjih 2 godine radio za: Armand Van Helden, Faithless, The Shapeshifters, Seamus Haji, Ian Carey, Calvin Harris, Mischa Daniels, Robbie Rivera, Gadjo, David Morales, Axwell
Napravio je obradu pjesme „Gimme More“ od Britney Spears, a definitivno vrijedi spomenuti ovogodišnju nominaciju za Grammy nagradu u kategoriji najboljeg remixa za pjesmu „Closer“ koju izvodi Ne-Yo. Pobjedu mu je iz ruku odnio Deadmau5. Upravo izlaze remixi za Jennifer Hudson, Jazmine Sulivan, Take That i Pussycat Dolls.
TOPLESS DJ SHOW
Za četvrtak, 30. srpnja najavljena je najatraktivnija, najerotičnija i najtraženija DJ-ica na svijetu Niki Belucci iz Mađarske. Niki Belucci svojim je zavodljivim i lepršavim houseom krenula u osvajanje klupske scene. Privlačna i seksi odjevena DJ-ica tako je svjetskim clubberima pokazala zašto ju nazivaju «klupskim užitkom za oči i uši». Lani je godine potpisala ugovor s uglednom njemačkom etiketom Kingdom Kome Cuts i objavila svoju prvu kompilaciju remikseva «Get Up!».

ELECTRO-HOUSE IZ LOS ANGELESA

Latin Prince posljednji je od 5 glazbenika koji će nastupiti u Petru Panu ove sezone. Ovaj američki DJ poznat je po svojim r`n`b nastupima diljem Hrvatske a često voli svirati i electro-house zvukove koje će imati prilike na najbolji način prezentirati u Makarskoj, 5. kolovoza.
REZIDENT PROGRAMA – DJ Roko iz Splita.
Srijeda, 08.07.
HOUSE PHENOMENA OPENING
Club: Petar Pan, Makarska
Line Up: Paolo Barbato (I), Roko
Srijeda, 15.07.
HOUSE PHENOMENA
Club: Petar Pan, Makarska
Line Up: Gadjo (D), Roko
Srijeda, 22.07.
SWEDISH HOUSE PHENOMENA
Club: Petar Pan, Makarska
Line Up: StoneBridge (SWE), Dejan vallentino (SWE), Roko
Četvrtak, 30.07.
HOUSE PHENOMENA
Club: Petar Pan, Makarska
Line Up: Niki Belucci (HU), Roko
Srijeda, 05.08.
HOUSE PHENOMENA
Club: Petar Pan, Makarska
Line Up: Latin Prince (USA), Roko
WWW:
www.petarpan-makarska.com