Browse By

Čarobna veza? Paul Oakenfold i Madonnin 'Greatest Hits' album

Uz to što će producirati dodatne singlove na Madonninom albumu najvećih hitova, jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice najavio je i datume svojih ljetnih nastupa kao i sudjelovanje na Madonninoj svjetskoj turneji tijekom koje će 20. kolovoza doći i u Ljubljanu. Pionir revolucije dance glazbe, Paul Oakenfold sprema se na ljetnu turneju tijekom koje će posjetiti 25 država u samo dva mjeseca. Uz to što će nastupati i na Madonninoj svjetskoj turneji, Paul je nedavno završio i produciranje dodatnih singlova na Madonninom nadolazećem albumu najvećih hitova.
Prije početka ljetne svjetske turneje, Paul planira i nekoliko nastupa u SAD-u i to u Red Rocks Amphitheatru 30. svibnja, te premijerni nastup na The Bonnaroo Music Festival za koji je već obećao da će potrajati cijelu noć.
Ljetnu turneju počinje u Velikoj Britaniji dvostrukim nastupom u Londonu na The Wireless Festivalu u Hyde Parku, da bih se odmah nakon toga pridružio pop kraljici Madonni u O2 areni na prvom koncertu drugog dijela njezine mega uspješne Sticky & Sweet turneje. Nakon mnoštva koncerata u Velikoj Britaniji, Sticky & Sweet turneja će se zaustaviti u Italiji, Francuskoj, Španjolskoj i Njemačkoj, prije odlaska u Rusiju i istočnu Europu. Paul će za to vrijeme biti domaćin mnogih after partya i noćnih zabava u nekim od najvećih i najpoznatijih klubova u Europi.
paul-oakenfold
Uz sve obaveze, Paul ima vremena i za svoj stalni posao – DJ-a u prestižnom Palms Casino Resort kasinu u Las Vegasu. Obilježja tog kasina su posebno brendirana produkcija i kostimi, pa ne čudi da je upravo taj klub, zahvaljujući i odličnim nastupima Paula Oakenfolda, proglašen najboljim u SAD-u.
Paul se smatra jednim od najkompletnijih i najsloženijih umjetnika u svom poslu. Njegov impresivan životopis upotpunjuje stvaranje filmske i TV glazbe, te glazbe za video igrice. Upravo on je autor univerzalno poznate teme za reality show Big Brother, a nedavno je završio glazbu za čak tri filma.
Uz pretpran raspored, Oakenfold ipak uspije naći vremena za završetak svog posljednjeg albuma “Pop Killer” čiji je izlazak planiran za 2010. Na tom albumu će surađivati s velikim imenima kao što su RHCP, Ryan Tedder i Ce-Lo. Njegovi prethodni albumi prodani su u preko dva milijuna primjeraka samo u SAD-u, a do sada je surađivao doslovno sa svima od Justina Timberlakea do U2. Prije dvije godine objavio je Greatest Hits & Remixes album koji uključuje i ultimativne hitove kao ‘Starry Eyed Surprise’ i ‘Ready Steady Go’.
Više informacija o ovom uspješnom DJ-u možete naći na njegovoj službenoj stranici www.pauloakenfold.com, te na njegovom MySpace profilu www.myspace.com/pauloakenfold.
Ulaznice
Ulaznice za koncert Madonne mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima kao što su Petrol, Big Bang, Kompas, E-studentski servisi, Alpetour, Hiša vstopnic u Cityparku, EuroParku u Hali Tivoli ili na www.eventim.si. Osim toga, ulaznicu za Madonnin koncert u Ljubljani dostupne su i putem internet stranica; u Hrvatskoj na www.eventim.hr, u Austriji na www.oeticket.com, u Mađarskoj na www.eventim.hu i u Italiji www.ticketone.it.

Cijene ulaznica:

GOLDEN CIRCLE: 110,00 EUR
I. kategorija : 90,00 EUR
II. kategorija : 75,00 EUR
III. kategorija: 60,00 EUR
Sticky Experience: 360,00 EUR
VIP Sweet Experience: 550,00 EUR
VIP TRIBINA: 300,00 EUR
VIP Sweet Experience – 550,00 EUR
• ulaznica za VIP TRIBINU
• VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta
• koktel dobrodošlice
• catering
• otvoreni bar tijekom večeri
• DJ
• VIP Hard Candy poklon
• osoblje na usluzi
Sticky Experience – 360,00 EUR
• ulaznica za Golden Circle
• posebni ulaz na koncert
• VIP laminirana akreditacija za Sticky & Sweet party prije i poslije koncerta
• catering
• otvoreni bar tijekom večeri
• VIP Hard Candy poklon
Sve informacije o ulaznicama, VIP paketima i prodajnim mjestima dostupne su na www.eventim.si, www.madonna-ljubljana.com i www.madonna.com