Browse By

Višestrukim Eargazmom do užarene koncertne noći i svjetala pozornicePobjednik natječaja Grlom do Eargazma na Tuborg Green Beat Facebook stranici zapjevat će na pozornici s Letom3 u sklopu koncertne noći Višestruki Eargazam koja će se u Zagrebu održati 6. svibnja. Pobjednik osvaja i 50 ulaznica za koncert.
Zagreb će 6. svibnja doživjeti Višestruki Eargazam na Tuborgovoj koncertnoj noći uz Let3, Jinx, Električni orgazam, Lollobrigidu, Quasarr, Kandžiju & Gole žene i Diskurz koji će zapaliti publiku željnu dobre zabave. U suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom, Tuborg organizira užareni koncertni doživljaj tijekom kojeg će posjetitelji uživati u glazbi ovih sedam bendova.
No, u iščekivanju jedinstvenog koncertnog doživljaja, Višestruki Tuborg Eargazam pokrenuo je natječaj u kojem je moguće osvojiti vruću nagradu. Naime, Višestruki Eargazam poziva sve zainteresirane glazbene entuzijaste da sudjeluju u igri i osvoje eargazmično koncertno iskustvo. Pobjednik će dobiti priliku da zasja na pozornici i pokaže što zna izvođenjem pjesme Omađijaj me zajedno s Letom3. Riječ je o pravom glazbenom izazovu pa Višestruki Tuborg Eargazam pobjedniku omogućuje da si osigura jaku podršku dovođenjem čak 50 svojih prijatelja u prve redove.
A kako do pet minuta slave i jedinstvene prilike da se osjete svjetla pozornice?
Video, u trajanju od 60 sekundi, u kojem natjecatelj pjeva ili svira pjesmu Omađijaj me Leta3 treba uploadati na Facebook aplikaciju Grlom do Eargazma na Tuborg Green beat Fan pageu.
U finale ulazi ukupno pet natjecatelja: tri video uratka koja osvoje najveći broj lajkova i još dva prema odluci Tuborg žirija. O pobjedniku odlučuje žiri u sastavu Damir Martinović Mrle iz Leta3, Ida Prester iz Lollobrigide te Dario Draštata iz Dallas Recordsa.
Ulaznice za zagrebački Tuborg Eargazam su u prodaji po cijeni od 80,00 kuna, a na dan događanja 6. svibnja, cijena ulaznice će biti 90,00 kuna.
Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku i Dirty old shopu te na svim prodajnim mjestima Eventima, na www.eventim.hr i na www.dallasmusicshop.com.