Browse By

Vikend program Hemingway Beach Resorta u Medveji

Hemingway Beach Resort Medveja nastavlja sa svakodnevnim zabavnim događanjima koja posjetiteljima popularne plaže nude dodatni izvor zabave ovog ljeta. U petak, 25. srpnja, posjetitelje će od 17 sati u sklopu after beach party-a u Hemingway Beach Baru zabavljati DJ Larry uz ritmove vocal house-a, dok će na drugoj strani plaže u Lounge & Restaurant Baru nastupati talijanski pop-rock band Kino. Subota 26. srpnja rezervirana je za veliki Beck’s party u Beach baru gdje posjetitelje očekuju potoci piva i brojne nagrade, naravno uz neizostavne plesačice, hostese i ostale zgodne cure koje će na ples izmamiti rezident DJ.

Početak velikog Beck’s Party-a je u 17:00h. Lounge Bar & Restaurant od 21:00h ugošćuje talijanski pop-rock band Kino.
Sexy Female DJ Kali i DJ Larry zabavljati će posjetitelje Beach bara u Nedjelju od 17:00h dok će svoje trodnevno gostovanje u medveji, u Lounge & Restaurant baru završiti simpatični momci iz talijanskog glazbenog sastava Kino.
– Svakog dana između 17:00 i 18:00h očekuje posebna ponuda piće tijekom omiljenog Happy Houra dok se za zabavu na svakom After beach partyu brinu atraktivne Go-Go plesačice.