Browse By

Fedde Le Grand na Zrću

Svjetski priznati DJ i producent iz Nizozemske, Fedde Le Grand, odveć nam je poznat po jednom od najvećih dance hitova – ‘Put your hands up for Detroit’, a 30. srpnja stiže na Zrće, točnije u Aquarius gdje će predstaviti najaktualnije svjetske klupske hitove. Fedde Le Grand nizozemski je producent rođen 1977. godine i školski je primjer DJa i producenta koji od ničega stigne do zvijezda u rekordno kratkom roku. Njemu se cijeli svijet okrenuo nakon izlaska hita Put Your Hands Up For Detroit, a posebice spota za navedenu pjesmu. Novi korak u njegovoj karijeri predstavio je mix za legendarni Ministry Of Sound kojeg je pripremio još prije dvije godine.
Nakon što je poharao sve klubove u Nizozemskoj, Fedde je prošle godine krenuo na svoju veliku svjetsku turneju u sklopu koje je gostovao u Australiji, Indoneziji, Novom Zelandu, SAD-u i Kanadi, uz završnicu u Kini. why use equimax ivermectin for horses
Kvalitetu njegova rada i bravuroznih zvučnih electro/house/hip hop koktela, struka je prepoznala, pa Fedde le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa. Prije dvije godine tako je dobio prvu nagradu Ibize za hit «Put Your Hands Up For Detroit», gdje je pobijedio i godinu dana kasnije. Na Zimskome festivalu glazbe u Miamiju odnio je sve tri nagrade (najbolji breakthrough solo umjetnik, najbolji break/electro zvuk i za najbolju underground house pjesmu), a osvojio je i dvije danske nagrade te nagradu australskog MTV-ja. price of ivermectin in kenya
– Mnogi me pitaju hoću li napraviti nešto slično hitovima «Put Your Hands Up For Detroit», «The Creeps» ili «Take no Sh…». Međutim, ja se ne želim ponavljati niti želim kopirati sebe i živjeti na starim hitovima, već želim istraživati nove zvukove – poručuje Fedde, koji je radio je i s nekim svjetskim imenima, pa je tako i remiksirao pjesmu Bongo Bong slavnome Robbieju Williamsu.
– Bio je to prilično zahtijevan posao, jer Robbie ima savršen glas za pop hitove, ali ne i za house, pa smo se namučili da sve to upakiramo u jednu brzu house pjesmu. No, na kraju sam ipak jako zadovoljan postignutim rezultatom – kaže jedan od najtraženijih DJ-eva današnjice Fedde le Grand, koji će svojim zaraznim ritmom i ultimativnim klupskim hitovima 30. srpnja ispuniti Aquarius na Zrću.
Zaplešite 30. srpnja na plesnom podiju Aquariusa na Zrću uz Fedde-style i najaktualnije svjetske klupske hitove, pod dirigentskom palicom jedinstvenog, originalnog, energičnog i neponovljivog Fedde le Granda!
– Fedde Le Grand ulaznice u pretprodaji do 15.07. u sistemu www.eventim.hr po 99kn.