Browse By

Velikani dolaze

David Gahan će 09. svibnja imati 47. rođendan, a sljedećeg dana koncertom u Tel Avivu započinje Tour Of The Universe, pa će ta subota u Tvornici biti posvećena Depeche Modeu i njihovom karizmatičnom frontmenu. Upad je besplatan, a uz svirku Depeche Mode Real Tributea fanovi će moći osvojiti i upoznavanje s Davidom, Martinom i Andrewom na Tuborg Green Festu 09.
Dan prije početka turneje Tour Of The Universe, u subotu 09. svibnja, David Gahan proslavit će svoj 47. rođendan, pa će večer  u zagrebačkom klubu  Tvornici biti posvećena Depeche Modeu i njihovom karizmatičnom frontmenu. Kako bi se svi skupa pripremili za Tuborg Green Fest 09, i još jednom ponovili glazbeno gradivo, u Tvornici će oko 22,30 na pozornicu izaći skoro pa Depeche Mode. Naime, novosadski projekt Depeche Mode Real Tribute  svojom svirkom odaje počast elektro čarobnjacima, a to njihovo štovanje na koncertima se pretvara u pravu depešovsku euforiju. Naravno, u rođendanski party bit će uključeni i DJ-i koji će goste svojim glazbenim improvizacijama provesti kroz sve faze karijere Depeche Modea, ali i ostalih bendova s kojima su stvarali povijest elektro glazbe.
Troje najsretnijih fanova, koji imaju ulaznicu za Tuborg Green Fest 09, Tuborg će u Tvornici nagraditi susretom s Davidom, Martinom i Andrewom 21. svibnja u zagrebačkoj Areni. No, oni koji su ostali bez ulaznica, a takvih je mnogo, jednu od njih 650 mogu pronaći ispod čepova na Tuborgovim bocama.  Upad će na rođendansku zabavu biti besplatan, a jedini je uvijet za dobar provod prijava na www.tuborg.com.hr. Prvih tisuću prijavljenih dobit će e-mail s kodom koji će im poslužiti kao ulaznica u Tvornicu, a svakog stotog prijavljenog fana Tuborg će počastiti s novim CD-om Depeche Modea Sounds Of The Universe.