Browse By

Steve Rachmad u Rijeci!

“Besplatno do zadnjeg autobusa” naziv je rođendanskog tuluma u organizaciji udruge “Korak ispred” i regionalnog info-centra za mlade koji se u četvrtak, 7. svibnja održava na Jadranskom trgu (ispred El Ria) u Rijeci. U goste nam stiže nizozemski DJ, producent i remikser Steve Rachmad kojem će podršku za DJ pultom pružiti Virgin Helena, Underground Sky, Pacco & Rudy B., Sir Jane te David aka System Divine. I baš kao što naslov partya sugerira, ulaz je besplatan!
Svjetski poznati DJ Steve Rachmad stiže nam iz Nizozemske. Tijekom niza godina stekao je veliku reputaciju u svijetu elektronske scene zahvaljujući svom deep i groovy stilu koji se bazira na melodičnim, funk i soul prizvucima. Kao vrhunac karijere može se navesti razdoblje od 1996. god pa sve do danas.
steve-rachmad1
Svjetski poznati DJ Steve Rachmad u Rijeci
Surađuje s umjetnicima kao što su Darren Emerson i Darrick May te izdaje brojna, uspješna izdanja za labele “100% Pure”, “Underwater”, “Fragile”, “M-Plant”, “Tresor”. Sve do danas Steve dijeli talent i iskustvo sa publikom cijele Europe, dijelovima S.A.D.-a i Japanom. Povremeno zavrti disco i electro ali u većini slučajeva techno. Steve je umjetnik koji teško može izbrojiti svoja izdanja, no što je najbitnije ona se ponajprije odlikuju kvalitetom nego li kvantitetom.
Zabava kreće već u 16.30 sati, a kraj je predviđen u 23 sata.