Browse By

Valkane Summer Beach Festival: Tri dana glazbe, plesa i zabave uz obalu mora!


Valkane Summer Beach Festivala, koji će se od 27. do 29. srpnja 2012. održati na kupalištu u pulskoj uvali Valkane donosi tri dana glazbe, party-a, plesa i zabave uz samu obalu mora – i to uz neke od najvećih svjetskih zvijezda elektronske, techno i dance glazbe!
Bogati line-up još nije finaliziran, a svoje su nastupe za prvi dan festivala, uz zvijezde CHRIS LIEBINGA, ADAM BEYERA i SISTER BLISS (FAITHLESS) potvrdila i neka od najjačih regionalnih DJ imena: LEMON, PETAR DUNDOV, TOM JAY, MISS SUNSHINE…, dok će u subotu uz headlinere INNU i SASHU LOPEZA svoje setove vrtiti SECRET DISCO, PAOLO BARBATO, MC ALEX DONATTI i mnogi drugi – sveukupno preko 40 dj-a i izvođača za ovaj 3-dnevni NON-STOP glazbeni event.

Uz glavnu binu koja će biti smještena na plaži, nakon večernjih nastupa biti će organiziran i AFTER PARTY, nakon kojega sljedi odmor i sportsko-edukacijski program (WATER PARK, DJ RADIONICE…), naravno uz laganu glazbu u CHILL OUT ZONI. Zagrijavanje za večernji program je na popularnom BEACH PARTY-ju uz house glazbu te, naravno, večernji program ponovno na atraktivnoj glavnoj bini čiji veliki dio izlazi iz samog mora!
U pretprodaji su festivalske ulzanice po promo cijeni od 330 kuna, kao i jednodnevne ulaznice i to po atraktivnoj cijeni od 180 kuna. Promo cijene vrijede do 1.7., a ulaznice se mogu kupiti putem web prodaje na stranici ticketpro.hr kao i na Ticketpro prodajnim mjestima, te u poslovnicama Kompasa i Tisak Media.
Napominjemo da će i ograničeni broj festivalskih ulaznica po posebnoj – još nižoj cijeni – biti ponuđen u skorašnjoj promo akciji u suradnji s jednim od media partnera festivala!
Prvi od brojnih promo party-ja u cijeloj regiji održat će se u četvrtak, 7.6. u zagrebačkom klubu Lemon, a nastavljaju se u petak i subotu, 8. i 9.6. u klubu TOP u Ljubljani.