Browse By

D`Knock i DJ Fresh Jay predstavljaju kompilaciju Green Gold Music – must have ovog ljeta!

S obzirom na niz uspjeha i velik broj uspješnih projekata u glazbenoj produkciji, Darko Juranović D’ Knock i  DJ Fresh Jay razvili su koncept suradnje s najjačim hrvatskim i inozemnim klubovima u stvaranju glazbenog branda i imidža određenog kluba putem ekskluzivnih glazbenih kompilacija.
Većina renomiranih klubova u svijetu na taj način uspješno gradi svoj imidž i glazbeni identitet. Producentski dvojac iza sebe ima niz takvih uspješnih projekata poput suradnje s hrvatskim klubovima, te vlastiti brand Liveinthemix music koji, ovoga puta u suradnji sazagrebačkim klubom Green Gold donosi novu vrhunsku glazbenu kompilaciju Green Gold Music na kojoj se pojavljuju hrvatski i internacionalni top izvođači, te neka nova glazbena imena.

Glazbeni producenti i autori kompilacije su Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay, koji su svoju karijeru obilježili brojnim nagradama i suradnjama sa najjačim izvođačima hrvatske  i internacionalne scene (Barbara Tucker, legendarni pruducent i dobitnik Grammya Andy Wright, Mick Hucknall (Simply Red), nova britanska zvijezda  Peter Grant i mnogi drugi).
Aktivni suradnici te glazbeni producenti koji se također pojavljuju na kompilaciji su Zvonimir Dusper Dus, Kosta Radman i Slow Mo`T.  Ovaj glazbeni projekt zasigurno će postati neizostavan dio najboljih klubskih partyja, a vi iz prve ruke provjerite zašto ova kompilacija nosi epitet “must have ovog ljeta”.