Browse By

Pregled ljetnih događanja Makarskog kluba Deep


Izgledom jedinstven klub na Jadranu – Deep, smješten u špilji tik uz more, ove godine je pripremio izrazito kvalitetan klupski program koji garantira nezaboravnu zabavu u vrelim ljetnim noćima te će kao magnet zasigurno privući veliki broj posjetitelja u Makarsku. Jedinstven i atraktivan upravo po svojoj lokaciji, Deep vrata otvara već 07. Lipnja te sa ponosom najavljuje gostovanja top imena svjetske klupske scene, koja ga uvrštavaju u jedno od najpoželjnijih party odredišta na Jadranu.
Smješten u špilji na prekrasnoj obali makarskog poluotoka Osejava, Deep je jedinstven klub na Jadranu ali i šire. Upravo zbog svog položaja, brojni turistički vodiči i destination magazini su ga uvrstili među najljepše klubove.
Ovakve prirodne ljepote su rijetkost zato ne čudi da su brojni posjetitelji iz Hrvatske i svijeta odabrali upravo Makarsku kao mjesto za svoj odmor.Sam klub ima dva dijela: špilju koja predstavlja plesni podij u neponovljivom prirodnom ambijentu te prekrasnu terasu kao chill out zonu za one željnije mirnije atmosfere uz ispijanje koktela i romantični pogled na makarski arhipelag i možda najljepši zalazak sunca u ovom dijelu Jadrana.
Nakon veoma uspješne recentne sezone kad su ga svojim gostovanjima počastili među ostalima i Maya Jane Coles, Solomun i drugi, Deep vas ni ove sezone neće razočarati, čak štoviše!
Iz dijelom objavljenog programa s ponosom ističemo 20. srpnja kad u goste dolazi James Zabiela. Prepoznatljiv po svom izuzetnom talentu za miksanje, korištenje loopova i efekata, svjetsku slavu je počeo stjecati nakon osvajanja Bedroom Bedlam natjecanja 2000.godine, nakon čega potpisuje ugovor za Excession. Također radi na razvoju i promociji inovacija tvrtke Pioneer Electronics, čiji proizvodi definiraju industrijski standard za profesionalne dj-e.
Tjedan dana poslije, 27. srpnja u goste dolazi Hernan Cattaneo, argentinski amdasador elektroničke glazbe te ikona progresivnog house zvuka. Karijeru je započeo sredinom 80-tih u Buenos Airesu, gdje se u nastavku zbližio sa Detroitskim zvukom što ga je dovelo do njegove prve, danas već legendarne rezidencije u Clublandu.
Čest je gost svih važnih plesnih događanja širom svijeta, uz to je i voditelj projekta The Gallery u Londonskom klubu Ministry of Sound.
3. kolovoz u Deep stiže Nic Fanciulli, Grammyem nominiran dj i producent te vlasnik Saved Records labela koji u zadnjem desetljeću slovi za jednu od najboljih platformi elekroničke glazbe. Nic je upravo napravio kompilaciju za Balance koja ujedno daje i odličan opis njegovog glazbenog ukusa. Trenutno prezaposlen nastupima na svim kontinentima, izrazio je posebno zadovoljstvo povodom dolaska u Hrvatsku.
Istaknuli smo samo dio gostovanja kojim će se držati plesni ritam ovoga ljeta, te naravno planiramo uskoro i najaviti imena ovogodišnjih newcomera koji su dio našeg party programa. Sa zadovoljstvom možemo ustvrditi da naši dojučeranji gosti danas krase najave najjačih festivala elektronske glazbe u Hrvatskoj te također poželjeti isto za imena koja nam dolaze.
Već dugogodišnjim rezidentima Toniju Juranoviću i Kristijanu Froviću Frxu ove godine u „pomoć“ dolaze i poznati i iskusni zadarski dj-i Mony i Aldo Morro.
Pozivamo sve da se pridruže ljetu u Makarskoj, koja iz sezone u sezonu budi sve veće zanimanje među ljubiteljima kvalitetne klupske glazbe te provjerite zašto grad podno Biokova slovi za top party destinaciju na Jadranu.
Iskreno se nadamo da će i turistička zajednica prepoznati važnosti ovih događanja!
Više informacija o cjelokupnom programu možete pronaći na nasoj web stranici: http://www.deep.hr, pozivamo Vas da svakodnevno pratite i našu facebook stranicu http://www.facebook.com/deepmakarska . Putem navedenih stranica organizirat će se nagradne igre, gdje ćete moći osvojiti ulaznice za navedene partije.