Browse By

Uspješan nastup Tanie Mann u Fun Academyu

Jučer je klubu “Fun Academy” na Preluci održan posljednji ovosezonski party pod nazivom “We Love Trance” a na kojem je kao glavna gošća nastupila Tania Mann. Tania je poznati dj i producent iz Australije i jedna od rijetkih cura u vrhu svijeta elektronike te član najpoznatije diskografske kuće ‘Armada Music’, u kojoj su članovi najveći dj-jevi poput Andy Moora, Armin Van Buurena i Markus Schulza.
Ona nije samo odličan dj i producent nego i student, naime Tania ima dva magisterija u financijama te u matematici. U Londonu Tania je već poznata i nastupala je više puta po najpoznatijim klubovima kao što su God`s Kitchen, Heaven i Heat UK. Prošla je godina bila njena najbolja godina u kojoj je pozvana na više nastupa u SAD-u, i samo u legendarnom Spundae Los Angeles je nastupala čak pet puta. Njen najveći nastup je bio prošle godine u spomenutom klubu sa Armin Van Buurenom. Kompletan profil Tanie Mann pročitajte u našoj rubrici – “Profili“.
No, vratimo na sam party na kojem su uz Taniu nastupili još i Matthew Hoag te Unique na main trance flooru dok su na electro flooru goste zabavljali Psiho, Alex M. te Deep Marshall.
U svojem prvom nastupu u Hrvatskoj Tania je dala do znanja da se radi o velikom talentu pred kojim je zaista svjetla budućnost. Kako sama kaže, možda najviše voli melodičnost u trance glazbi, te žešću bass liniju, a to je jučer i dokazala. Čuli smo tako hitove kao što su Above & Beyond – Air for life, Super 8 vs DJ Tab – Helsinki Scorchin’, Will Holland – Timeless, Way Out West – Killa, te nešto iz vlastite produkcije (Remote Kontrol). Uz navedene skladbe, mogli smo još čuti i Markus Schulz – Without You Near, Kyau vs Albert – Made of Sun, Ronski Speed & Stoneface & Terminal – Incognition i ostale.
Sve u svemu, moramo zaključiti da je ovaj party u režiji TNG Productions-a bio i više nego uspješan!