Browse By

Urbani zvuk u Londoneru

”Urban Sounds” u petak, 8. svibnja u zagrebačkom Londoneru predstavlja prvi party u nizu pod nazivom ”Urban Sounds Hard Edition”. Na prvom partiju biti će predstavljen program te sve ono što nas očekuje na narednim izdanjima. Ujedno, biti će predstavljeni mladi i perspektivni DJ-evi Matija Marinić, Cepo, Fyuz i Hadji.
Cepo je mladi riječki hard techno/schranz DJ koji je ujedno i rezident ”Urban Sounds-a”. Do sada je svirao po Rijeci na ”Energetica” partiju te uz DJ-e kao što su Frank Kvitta, Daniel Gloomy, Ogi, Fabio MC, Guido itd. Treba napomenuti da je Ogi prepoznao njegov talent i da mu daje veliku podršku. Svi koji imalo znaju o ovoj vrsti glazbe, znaju tko je i što pojava te riječ Ogi-ja znači.
Matija Marinić mladi je zagrebački DJ, isto tako rezident ”Urban Sounds-a”. Osnivač je ”Keep It Alive” partija na kojima je do sada svirao sa DJ-ima kao što su Zoky, Teo Harouda, Dechko, Wyrus, D-Fence, Mirzinho i mnogi dr. Uz sami DJ-ing bavi se i produkcijom. Trenutno čeka izdanja na labelima kao što su ”Keep On Techno”, ”Propeller”, ”Disturbulence”, ”Red Section” i mnogi drugi. Prva izdana traka mu je ”Catch me” koja je izašla na ”BK Elektronics” labelu te svojevremeno zauzimala 10. mjesto na ”Junodownload” stranici. Uskoro će izaći i njegov prvi samostalni EP naziva ”Lolita”. Na ovom eventu odvrtiti će ”special techno warm up” u kojem će ekskluzivno predstaviti neke svoje nove trake.
Fyuz je riječki DJ, rezident ”Energetica” partija te jedan od osnivača serijala ”Night Grooves” na kojima su gostovali DJ-i poput Concrete DJZ-a, DJ Mike, DJ Boss-a, DJ Maxxa, Luke Baumana, Deana Rodella i mnogih drugih. Napominjemo kako je i Fyuz jedan od DJ-a Ogijeve škole.
Hadji je mladi zagrebački DJ u usponu. Rezident je i jedan od osnivača ”Different Night-a” koji se svojevremeno održavao u klubu ”Boxer”. Svirao je na mnogim partijima po Zagrebu te ga sve ćešće u goste zovu i organizatori iz drugih gradova. Svirao je sa imenima kao što su Paul Langley, Boris S., Fer BR, Luka Bauman, Zoky, Ogi, Petar Dundov, Keops i mnogi drugi. Neki od evenata na kojima je svirao su ”Direct Drive”, ”Invazia”, ”UFO”, ”Static Noise” itd. Isto tako se uz DJ-ing bavi i produkcijom.
Cijena je 20 kn do 23 sata te 30 kn nakon.