Browse By

Tiësto premijerno u Sarajevu!

Nizozemski superstar DJ Tiësto, Dance4Life ambasador, prvi DJ koji je ikad nastupio na Olimpijskim igrama te čovjek koji je čak tri godine u nizu proglašen za najboljeg DJ-a na svijetu po izboru magazina DJ Mag nastupiti će 15. svibnja u sarajevskom centru Skenderija. Vijest je potvrđena na službenoj web stranici nizozemskog DJ-a.
Iako je koristio mnoge pseudonime kao dj i producent, najuspješniji je kao DJ Tiësto. Ipak, njegove najnovije produkcije stoje bez predznaka “DJ” pa je u sadašnje vrijeme poznat samo kao “Tiësto”. Svoj uspjeh može zahvaliti sad već legendarnom remixu za singl “Silence” kojeg u originalu izvodi Delerium feat. Sarah McLachlan.
Tiesto
Tiesto je prvi DJ koji je ikad nastupio na Olimpijskim igrama
Tiësto postaje poznat krajem 90′ kada svira na ID&T Innercity patryu te na početku novog stoljeća kada svira “Tiesto Solo”, set od čak šest sati. Njegov prvi solo koncert, održan 10. svibnja 2003. godine u Arnhemu, Nizozemska je okupio čak 25 000 svojih obožavatelja. Koncert je održan i sljedeće godine, opet uz veliki uspjeh tako da je Tiesto ovaj show ponovio i u susjednoj Belgiji gdje je nanovo okupio veliki broj obožavatelja, čak 20 000. Karte za svaki koncert su bile rasprodane u svega nekoliko sati.
Tijs je prvi dj koji je čak tri godine zaredom proglašen kao ‘No. 1. DJ u svijetu’, 2002., 2003., i 2004. godine. Upravo ove potonje, 2004. godine Tiësto svira na otvaranju Olimpijskih igara u Ateni, koje je pratilo oko 2 milijarde gledatelja diljem svijeta što je iznimno postignuće.
– Više informacija o cijenama te pretprodaji ulaznica možete pronaći na službenim stranicama.

Linkovi:
http://tiesto.ba/tiesto_sarajevo.html
http://www.tiesto.com/

4 thoughts on “Tiësto premijerno u Sarajevu!”

Comments are closed.