Browse By

Urban&4 predstavljaju novi album Kundera na Adria Music Conference u Umagu


Riječki kantautor Damir Urban predstavit će novi album KUNDERA Urban&4 na Adria Music Conference koja se početkom lipnja održava u Umagu. Novo je izdanje ove riječke rock grupe snimano na brdu iznad Žumberka. Novi album riječkog kantautora Damira Urbana i njegove Četvorke KUNDERA svoju će premijeru doživjeti na Adria Music Conference koja se po drugi put zaredom održava u Umagu od 01.— 03. lipnja u hotelu Melia Coral. Album je nedavno sniman je na brdu iznad Žumberka.
Ova je glazbena avantura u prirodi za riječke rokere bila vrlo uspješna jer je snimljen materijal za čak dva albuma. Za realizaciju ove priče zaslužni su i producent Miro Vidović, koji je preselio dio opreme iz zagrebačkog studija u kuću na Žumberku, kao i tonski snimatelj Silvio Pasarić koji je snimao dečke i njihovu svirku tijekom cijelog dana. Damir Urban najavljuje pravi bendovski album jer su svi instrumenti snimani istovremeno što pridonosi toplini zvuka koju su i htjeli postići.
Koncert na AMC-u biti će ujedno i predstavljanje našeg novog albuma. Samo snimanje novog materijala bilo je nezaboravno iskustvo i jako smo zadovoljni snimljenim materijalom i pjesmama. Sada slijedi faza finalizacije, a kako zvuče novi Urban &4 moći ćete ćuti na AMC-u. Konferencija je prepoznata u cijeloj regiji ali i šire, i nastup na njoj za nas je pravi izazov i zadovoljstvo.” – izjavio je Damir Urban.
Dvanaest dana rada i druženja ovjekovječeno je i fotografijama Milice Urban, te kamerom redateljice Nataše Antulov koja je vjerno pratila atmosferu i sve što se događalo tijekom boravka u kući potpuno izoliranoj od okoline i civilizacije. Zahvaljujući tome uskoro će biti prikazan dokumentarni film o boravku na Žumberku i radu na novom albumu.
AMC osim četiri glazbene i video radionice, te svjetski priznatu Red Bull Akademiju, uskoro objavljuje i cijeli program konferencije, ali i večernjeg programa. Svoj dolazak na AMC potvrdile su pjevačke dive Josipa Lisac i Nina Badrić, Martina Tomčić, Ivana Husar, producent Boris Đurđević, radio stručnjaci, diskografi, DJ-I, te mnogi drugi glazbeni stručnjaci iz regije i svijeta!
Uz Adria Music Conference, grad Umag će isti vikend u sklopu glazbenog spektakla Umagination ugostiti vodeća imena svjetske DJ scene, a do sada su svoj nastup potvrdile DJ zvijezde Axwell, Martin Solveig i Deniz Koyu, te njemačka dance atrakcija ENVY MY MUSIC koji će svoj nastup imati u ATP Dance Areni. Early bird ulaznice za Umagination mogu se po cijeni od 130 kn kupiti u sustavu Eventima.