Browse By

SPArty – harmonija užitaka pred početak ljeta


Spoj uživanja i zabave, spoj mentalnog i fizičkog, spoj strasti i opuštanja, spoj spa doživljaja i partija – SPArty je sve to. Pripremite se za ljeto, napunite energiju i obnovite duh još jednim izdanjem SPArtyja koji uz beskrajnu dozu opuštanja i uživancije podrazumijeva i prvoklasnu zabavu koja će u najljepšem wellness centru u Europi, Wellnessu Orhidelia ovaj put početi nešto ranije, već 26. svibnja u 15h i trajati do 3h ujutro.
U cijenu od 33 eura na dan SPArtyja pored plesa, ljubavi i zabave uključeno je kupanje na bazenskom kompleksu Wellnessa Orhidelia, besplatno korištenje sauna i termalne vode. Kad se tako mokri potpuno opustite i prepustite čarima zavodljivog ambijenta, doživljaj možete nadopuniti na After SPArty u klubu Žafran do 6.00 sati ujutro koji se nalazi u neposrednoj blizini.
Intimnosti i ugođaju pridonosi ograničenost ovog druženje na samo 365 posjetitelja oko čijeg će se hedonizma u potpunosti pobrinuti akrobati i njihove plesne predstave te vješti barmeni koji će vas snabdijevati ljubavnim napitcima. Za glazbeni ugođaj zaduženi su ovaj put pretežno pripadnice ljepšeg spola – seksi DJane Kathy Cat, pobjednica prošlogodišnjeg natjecanja SYLD, DJane Mistine i očaravajuća Virgin Helena.
Ulaznice možete kupiti ovdje i požurite jer je broj ograničen.