Browse By

Sensation po drugi u Beogradu


Najveći spektakl dance glazbe Sensation po drugi se puta održava u Beogradu. Uz nastupe najpoznatijih svjetskih DJ-a i vrhunsku produkciju, 18 000 obožavatelja iz cijele regije ponovo će imati priliku uživati u ovoj bijeloj čaroliji.
Najpoznatija svjetska dance atrakcija Sensation se vraća u regiju. U subotu 12. svibnja begradska ljepotica Arena ponovo će biti domaćin ovog bijelog spektakla. Nakon veoma uspješne premijere održane prošle godine, Arena će se  pretvorit u Innerspace spiritualno glazbeno iskustvo sa tisućama ljudi iz regije i cijelog svijeta. Bit će to još jedna noć za pamćenje za koju će se pobrinuti najjveća imena DJ scene Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell.
Mr. White je Sensation rezident sa bijelim licem koji uvijek započinje zabavu i predstavlja publici novi zvuk karakterističan za ovogodišnju temu Innerspace.
Fedde le Grand je, bez sumnje, jedan od najpoznatijih DJ –a na svijetu. Biografiju ovog DJ-a obilježio je hit Put Your Hands Up For Detroit iz 2006, kada je Fed dostigao svjetsku slavu. Njegove remikseve tražili su brojni izvođači, među kojima su najveće zvjezde nasvijetu: Will.i.am, Madonna (za hit “Give It 2 Me”).
Hardwel je nagrađivani DJ, producent, menadžer, ljubitelj muzike, novo ime na DJ Mag Top 100 listi, a ima svega 23 godine. Njegovi uzbudljivi i svježi nastupi osvojili su publiku širom svijeta.
Dennis Ferrer ostaje jedan od najznačajnijih DJ-a houseglazbe, lider i inovator koji uživa u slici koju stvara. Nominiran je za nagradu Grammy za Dennis Ferrer Objektivity Mix koju je pjevala Dido Don’t Believe In Love.
Daniel Sanchez & Juan Sanchez su umjetnici iz Amsterdama, španjolskog porijekla, braća Daniel i Juan predstavljaju pravu strast na sceni. Obojica imaju odlične solo karijere, uz brojne hitove i nastupe širom svijeta.
Sve informacije o Sensation spektaklu u Beogradu potražite na www.sensation.com te www.facebook.com/sensation.serbia
Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl možete kupiti na www.eventim.hr po cijeni od 71,85 eura (pristup nivoima 100, 200 i 400), a Vip deluxe (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), za 141,65 eura.