Browse By

Underground sonus Festival na Zrcu!

Sonus festival stiže na Zrće! Na najljepšoj plaži na Jadranu od 21. – 25. kolovoza očekuje nas vrhunska underground elektronska glazba vodećih DJ svijeta! Luciano, Ricardo Villalobos, Loco Dice i predvodnici su sjajnog line up-a prvog izdanja Sonus festivala čiji su domaćini klubovi Papaya i Calypso.
 
Sonus festival ove se godine na Zrću održava po prvi put, a na njemu će nastupiti više od 30 DJ-a. Luciano, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler, Chris Liebing, Magda, Cassy nalaze se u samom vrhu underground elektronske scene koja u posljedenje vrijeme ima sve više poklonika u Hrvatskoj, a u svijetu nude drugačiji zvuk te su njihovi tjedni nastupi na Ibizi rasprodani tjednima unaprijed a nastupaju u najboljim klubovima svijeta.
 
Luciano je čileanski DJ rođen u Švicarskoj i u ovom je trenutku jedna od najvećih zvijezda electro scene. Osnivač Cadenza Recordsa, započeo je karijeru puštajući techno glazbu na čileanskom Love Parade-u. Nakon što se vratio u Europu, priključio se drugim velikanima te započeo briljantu karijeru s rezidencijama na Ibizi te brojnim europskim klubovima.
 
Loco Dice je njemački electro DJ i producent koju je svoju karijeru započeo hip hop DJ i reper. Njegovi jedinstveni setovi privukli su brojne obožavatelje diljem svijeta, a njegovi nastupi obilježili brojne svjetske electro festivale.
 
DJ Ricardo Villalobos rođen je u Čileu, a odrastao u Njemačkoj gdje je započeo svoj put kao vrhunski producent i DJ elektronske glazbe. Nakon prvog odlaska na Ibizu 1995, Ricardu to postaje novi dom svirajući redovito u klubu Amenisa u sklopu Cocoon programa.
 
Očekuje se da će u pet dana Sonus festivala Zrće posjetiti više od 10 000 obožavatelja elektronske glazbe iz cijelog svijeta, a domaćini klubovi Papaya i Calypso osigurat će nezboravnu danonoćnu avanturu na najljepšoj ljetnoj pozornici Jadrana.
 
Festivalske ulaznice dostupne su u pretprodaji po cijeni od 330 kuna, a mogu se kupiti putem Eventim prodajnih mjesta ili online shopa.  Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .