Browse By

DJ zvijezde Benny Benassi i Fedde Le Grand na Aquariusovom Moonsplashu!

Treći Aquariusov festival ovo ljeto, Moonsplash, počinje za samo dva dana, a ugostiti će DJ zvijezde Bennyja Benassija i Fedde Le Grandea!
Festival počinje 11. kolovoza, a otvorit će ga Generation Wild party u suradnji s DJ-evima Deniz Koyuom i Dannyjem Avilom. Generation Wild je projekt iznimno talentiranih, mladih DJ-a i producenata iz cijelog svijeta koji svoje snage udružuju u jedinstvenu avanturu.
Drugog dana festivala, 12. 08, Aquarius će ugostiti talijanskog elektro house producenta i deejaya Bennyja Benassija, koji u Aquariusovoj ljetnoj rezidenciji nastupa već peto ljeto za redom. Poznat kao Grammyjem nagrađeni DJ-a, koji je ovu prestižnu nagradu osvojio 2008. za remix Public Enemy-a “Bring the Noise”, Benassi je svoju slavu stekao hitom iz 2002. “Satisfaction”.
I za kraj, 13. kolovoza festival će šestu godinu zaredom ugostiti Fedde Le Granda, koji je, bez sumnje, jedan od najvećih DJ-a u svijetu. Samo glazbene legende poput njega posjeduju takve vještine unutar i izvan studija. Svojom svirkom bacio je na koljena cijeli svijet, nastupajući od svjetskih ekskluzivnih rezidencije u Ministry of Sound u London ili Pachi na Ibizi do zemalja na svim stranama svijeta. Njegov angažman i stalna putovanja rezultirala su nagradom u 2011. Godine kada se na ljestvici najutjecajnijih DJ-eva magazina DJ Mag Top popeo za osam mjesta i tako postao 14. Najbolji DJ u svijetu.
Ne propustite veliko finale još jedne spektakularne ljetne sezone u Aquariusu na Zrću!
Moonsplash festival, 11-13. 8. 2013

  • 11.08. Generation Wild party + DJ Deniz Koyu i Danny Avila
  • 12. 08. Benny Benassi
  • 13. 08. Fedde Le Grand