Browse By

PRAZNIK ZDRAVLJA I SPORTA NA HVARU

Najsunčaniji hrvatski otok Hvar ove subote slavi zdravi život! U sklopu projekta POKRENI SE u gradu Hvaru ispred gradske lože 17. kolovoza u 09.30 sati građani i turisti će imati priliku besplatno odraditi jutarnji trening i time napraviti dobro djelo za vlastito tijelo.
 
“Pozivam sve da nam se pridruže ove subote na Hvaru. Iako je vrijeme ljetnih odmora posvetimo nekoliko minuta dnevno vlastitom tijelu i razveselimo ga besplatnim jutarnjim treningom na jednoj od najljepših lokacija na svijetu – gradu Hvaru. Najsunčaniji hrvatski otok jedna je od pet lokacija na kojoj snimamo sportsku razglednicu Hrvatske i koja će krajem kolovoza otputovati u svijet te prikazati naše znamenitosti na jedan jedinstven način!” – izjavio je voditelj kineziološkog tima Marijo Anić Kremić.
 
Vijesti i slike s jednog od naših najljepših otoka zahvaljujući turističkoj zajednici i Gradu Hvaru ove će subote biti ponešto drugačije, a umjesto skupih jahti i najmodernijih stylinga prikazat će Hvar koji se budi u ljetno jutro vježbajući, osvještavajući vlastito tijelo za bolje sutra.
 
Pozivamo sve građane Hvara i one koji se na otoku trenutno odmaraju da nam se pridruže i prijave se za besplatno vježbanje na www.pokrenise.hr. Upravo će ove subote na Hvaru od stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba doznati zašto je upravo Sunce pokretač života, zašto nam je ono bitno u svakodnevnom životu ali doznat će i mnoge zanimljivosti o njegovom značenju i utjecaju na sport i rekreaciju. Partneri projekta osigurali su sve potrebno poput KOZMO prostirki za ugodno vježbanje, vodu Jana, te razne poklone poput majica i magazina Men’s Health, ali i brojna druga iznenađenja.
 
Ljetna turneja POKRENI SE 2013. : Hvar 17.08.2013. ispred gradske lože / Zagreb 29.08.2013. ispred fontana Av. Večeslava Holjevca