Browse By

Niki Belucci na Špancirfestu!

Niki Belucci, simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti i nadasve kvalitetne EDM klupske glazbe, nastupa kao šećer na kraju na Špancirfest Arena pozornici u subotu 31. kolovoza.Niki se nakon dvije godine vraća ponovno u Varaždin. Njezin zadnji nastup pred prepunom Arena pozornicom bio je pravi spektakl, a i ovaj put sprema novi set kojim će ponovo zasjati na pozornici kraj Drave.
Nesuđena gimnastičarka ubrzo nakon što se kao DJ-ica probila u domovini Mađarskoj, proslavila se i u svijetu. Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija.
Kao DJ-ica obišla je najpoznatije svjetske klubove i festivale, te potpisala ugovor za etiketu Unlimited Sounds, dom D.O.N.S. i Jerry Ropera, te potom objavila singl “Get Up!”. Kao DJ dobila je nekoliko nagrada u 2005. godini, kao i nominaciju za najboljeg ženskog izvođača godine.
Tijekom glumačke karijere snimila je 30-ak filmova. Nakon što je provela je šest mjeseci radeći u industriji za odrasle, sa svojih 19 godina, tijekom dodjele Porno Oskara, Niki je izjavila kako napušta biznis te se okreće svom dugogodišnjem hobiju – DJ-ingu. To se pokazalo sjajnim potezom, iako će neki kazati da je to bio veliki gubitak.
Danas Niki privlači pažnju na plesnim podijima kako izgledom tako i energijom koju šalje publici tijekom svojih DJ setova, a uz nju će kao DJ podrška nastupiti Tony D i Dennie.
Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti po cijeni od 50 kn, a na dan nastupa nakon ponoći po 70kn. Dostupan je i ograničen broj festivalskih ulaznica za svih 10 dana po posebnoj cijeni od samo 150 kn, zato požurite na Entrio i Eventim prodajne lokacije i online.