Browse By

GORAN BARE NA KNOCKOUT FESTIVALU 2014!

Goran Bare i Majke nastupaju na ledenom glazbenom osvježenju u francuskim Alpama! Vinkovačka rock grupa zabavljat će tisuće mladih na KnockOut Snow Festivalu 2014! Velika glazbena i sportska avantura u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama, prekrasnom gradiću Orciers, ove nas godine očekuje u čak dva termina, početkom sljedeće godine, od 04. – 11. siječnja a svi željni avanturističnih uzbuđenja tijekom novogodišnjih praznika KnockOut Snow Festival najavljuje novi termin 28. prosinca do 04. siječnja 2014. Legendarna rock grupa Majke svojim će nastupom razveseliti posjetitelje KnocOut-a u oba navedena termina.
 
Majke su vinkovačka rock grupa koja je osnovana 1998 godine. Nakon nekoliko raspada i ponovnih okupljanja Majke su se na sceni ponovno pojavile 2007 godine. Na čelu s Goranom Baretom snimili su brojne uspješne albume a jedan od najnovijih pod nazivom Teške boje osvojio je čak 6 nagrada Porin.
 
U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije okupirat će Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji. Hrvatska invazija na francuske Alpe se ponovno nastavlja, a domaćini goste iz naše regije očekuju s velikim nestrpljenjem. O prošlogodišnjem KnockOut-u na naslovnicama regionalnih novina izvještavali su brojni francuski mediji.
Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .