Browse By

Umag pleše u ritmu Umaginationa


Trodnevni glazbeni spektakl Umagination otvoren je gostovanjem njemačke glazbene institucije ENVY MY MUSIC, a umaški klub Jimmy Woo bio je premalen za sve ljubitelje kvalitetne elektronske glazbe. DJ-i Marco Sonke i Sven Kirchof rezidenti su ove glazbene institucije koja je vrlo ozbiljna, s jednim jedinim ciljem da budu drugačiji i bolji. Realizirajući i EMM događanja u suradnji sa DJ-em Fedde Le Grandom u klubu Pacha na Ibizi, zatim partije na La Terrazza u Barceloni, te Cavo Paradiso na Mikonosu govore o tome koliko su članovi ovog Brenda ozbiljni i točno znaju što rade. Njihov sinoćnji nastup najava je osvajanja Hrvatske u etabliranju ovog brenda diljem svijeta.
Brojni posjetitelji prvog dana Umaginationa uživali su i u atraktivnim nastupima performera po čemu su događanja ove institucije posebno poznata diljem svijeta. Party nisu propustili ni TV i radio voditeljica Tatjana Jurić i manekenka Adrijana Dejanović.

FOTO: Umag pleše u ritmu Umaginationa

Umagination ljubiteljima vrhunske elektronske već večeras nudi nastavak glazbenog putovanja. Na prostoru ATP Dance Arene očekuju nas nastupi vodećih DJ-a današnjice Axwella, Chuckiea i Deniaz Koyua.
Vremenska prognoza za večerašnji spektakl je povoljna, pa se u Umagu se ne očekuju padaline već ugodno vrijeme savršeno za ples i zabavu. Ulaznice za Umagination mogu se osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili na blagajni ATP Dance Arene po cijeni od 180 kuna.