Browse By

Ultra Party bus vodi vas u glazbenu avanturu života

Glazbeni spektakl u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festival od 12. – 14. srpnja 2013. Hrvatsku predstavlja kao središnje mjesto svjetske zabave. Splitska ljepotica Poljud, te najsunčaniji otok Hvar, ugostit će najveće svjetske zvijezde elektronske scene i upisati se na kartu vodećih festivala elektronske glazbe u svijetu! Najbolji DJ današnjice Armin Van Buuren, Avicii, Carl Cox, Fedde Le Grand, Hardwell, Eric Morillo, Sander Van Doorn samo su neka od brojnih imena koja će se naći na programu prvog Ultra Europe Festivala u Splitu.
Započnite najveću ovu glazbenu avanturu ULTRA PARTY busom koji će iz Zagreba, Rijeke, Pule i Osijeka tisuće mladih odvesti na nezaboravno putovanje!
ULTRA PARTY busevi u kojima možete početi s pripremama za najluđi glazbeni spektakl kreću 12. i 13. srpnja između 08 i 10 sati ovisno o gradu polaska. Cijena putovanja uključuje jednodnevnu ulaznicu za Ultra Europe Festival (General Admision), autobusni prijevoz na relaciji grad polaska-Split-grad polaska, pratnju vodiča te organizaciju putovanja. Cijena putovanja za polaske iz Zagreba i Rijeke iznosi 490 kn, a za polaske iz Pule i Osijeka iznosi 590 kn.
Ultra Europe - Phase 3
Uz nezaboravno putovanje Ultra Party busom u Splitu možete uživati u Ultra Campu koji će biti najaktivnije mjesto samog festivala zbog velikog broja posjetitelja koji se očekuju iz inozemstva. Tisuće mladih iz svih krajeva svijeta imat će priliku uživati u svakodnevnim After Beach partijima koji su organizirani samo za posjetitelje kampa od 12 do 16 sati svaki dan tik uz samo more, a za sve stanovnike ovog party grada osigurane su i promotivne cijene hrane i pića. Nakon dnevnih događanja u kampu organiziranim autobusima uputit ćemo se na najveći događaj elektronske glazbe Ultra Europe Festival.
Sve dodatne informacije o paketima mogu se pronaći na stranici ultraeurope@collegium.eu na koju se ujedno mogu i prijaviti svi zainteresirani za nezaboravnu glazbenu avanturu u Splitu.