Browse By

EXIT i dalje među najboljim europskim festivalima

U svom članku o vodećim ljetnim festivalskim odredištima, Euronews svrstao je EXIT među deset najboljih europskih festivala za 2013. godinu. Ovaj utjecajni medijski servis se na taj način pridružio popisu vodećih svjetskih medija na kojem se već nalaze BBC, CNN, The Guardian, MTV i drugi, a koji su u proglasili EXIT jednim od najboljih europskih festivala. Tekst u kojem se EXIT našao na šestom mjestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni glazbeni program i Petrovaradinsku tvrđavu kao jedinstvenu festivalsku lokaciju.
U članku na internet portalu www.euronews.com, EXIT je našao svoje mjesto na listi ispred giganata poput belgijskog Tomorrowland festivala i mađarskog Szigeta, koji su zauzeli sedmo, odnosno, deveto mjesto. U odnosu na druge europske festivale, EXIT-u se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cijena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju.
Navodi se i da je EXIT proglašen najboljim europskim festivalom 2007. godine, a posjetitelji su pozvani prisustvovati nastupima Snoop Dogga aka Snoop Liona, Bloc Partya, Fatboy Slima, DJ Fresha i Dubfirea, uz koje će imati prilike uživati u genijalnosti sastava Atoms For Peace, kao i CeeLo Greena, Jeff Millsa, Eric Prydza i mnogih drugih.
Brojne nagrade koje je EXIT osvojio tijekom godina, ali i, prije svega, kvalitetan glazbeni program i karnevalska atmosfera, učinili su od Petrovaradinske tvrđave nezaobilazno festivalsko odredište za posjetitelje iz cijelog svijeta.
Originalni tekst možete pročitati na sljedećem linku: http://www.euronews.com/2013/05/01/europes-biggest-summer-festivals/
Kratki promo video možete pronaći na službenom Youtube kanalu EXIT Festivala: http://www.youtube.com/watch?v=61910xYKDdE
Postanite dio EXIT R:Evolucije, prisustvujte nezaboravnim koncertima i zauvijek nosite sa sobom djelić festivalske atmosfere. Na tvrđavi vas čekaju Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.
ULAZNICE:
Aktualna cijena petodnevne ulaznice za nadolazeći Exit festival iznosi 440 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200 kn i mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
• Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7
• Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
• AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova
• Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a
• Dallas Shop Split, Narodni trg 14
• Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
• Dallas Shop Rovinj, Carera 72
• Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2
Okupite svoju ekipu, odigrajte igru 4+1 i izaberite sretnika među vama, jer od 26. travnja do 31. svibnja, na svake četiri kupljene ulaznice Exit poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, cijelo društvo dobiva besplatan smještaj u Exitovom glazbenom kampu!
Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici EXIT Festivala www.exitfest.org.