Browse By

Ultra Countdown party u Galleryu!

Tjedan dana prije Ultra Europe 2014 festivala, Gallery Club Zagreb u suradnji s Heinekenim i Ultra Europe predstavlja finalni ULTRA EUROPE 2014 Countdown Party. Ultra Europe je europska inačica največeg svjetskog EDM festival Ultra Music Festival koji se održava svakog proljeća u Miamiju. Nakon par bezuspješnih pokušaja organizatora da Ultra festival dovede u Europu, prvi Ultra Europe održao se 2013. godine upravo u Hrvatskoj.
Festival Ultra Europe po drugi se puta održava u Splitu od 11. do 13. srpnja na stadionu Poljud. Dosad je objavljeno čak 59 izvođača, između ostalih i Armin Van Buuren, Hardwell, David Guetta, Tiesto, Carl Cox, Afrojack, Above & Beyond, Fedde le Grand, Eric Morillo, Sebastian Ingrosso, Alesso, Martin Garrix, i još mnogi, a do početka festivala bit će ih objavljeno još. Sve u svemu, svi najpoznatiji svjetski DJ-I sudjelovati će na ovom velikom događaju.
Party u petak u Galleryu, biti će završni Countdown party za Ultru i savršeno zagrijavanje za festival. Kako sada Gallery ima izrazito atraktivnu terasu, u mogućnosti je napraviti fenomenalan Open Air event, što je prigodno za Ultra festival.
Petkom u Galleryu ima ponešto za svakog, i za muške i za cure, tako da party nosi prigodan naziv – UNISEX FRIDAY, a Ultra inačicu Unisex petka, na svoj jedinstven način predstavit će Vam sjajan DJ Emilio Dalbello.
Ujedno je i službeni tulum svih pohodnika hrvatskih MBA postdiplomskih studija, pa se očekuje prepun klub menađera željnih zabave.
Već vatrenu atmosferu dodatno će zagrijati atraktivne plesačice skupine UNIQUE Entertainment svojim sexy nastupom i tako plijeniti poglede svih prisutnih…
Dođi i ti u petak 4. srpnja u Gallery i opremi se za Ultru! Za dodatne informacije i za rezervacije nazovite 0918980507.