Browse By

Thomas Gold headliner Split Beach Festivala!

Split Beach festival vrhunski je glazbeni doživljaj koji će u kolovozu obilježiti jedan od najljepših gradova Dalmacije. Grad pod Marjanom priprema prvo izdanje Split Beach Festivala koji će u dva festivalska dana, 08. i 09. kolovoza, prekrasnu plažu Bačvice pretvoriti u veliku plesnu arenu. Njemačka DJ zvijezda Thomas Gold novo je glazbeno ime koje će se pridružiti već najavljenom Rogeru Sanchezu kao gost aktraktivne glazbeno – scenske atrakcije La Fiesta.
 
Thomas Gold njemački je DJ i producent pravog imena Frank Knebel. U posljednjih nekoliko godina objavio je niz smash singlova, remiksirao neke od najvećih pop hitova, bio gost velikih klubova i festivala i zaradio pohvale od velikog broja njegovih suvremenika. Već kao sedmogodišnjak naučio je svirati digitalne klavijature i tu je rođena njegova strast za glazbom. Elektronskom glazbom aktivno se bavi posljednjih 14 godina, a njegov repertoar čine progressive house, tech house i trance. Magija koju čujete u njegovim autorskim djelima, vidljiva je i na njegovim live DJ setovima, a u svojoj bogatoj karijeri nastupio je na svim važnijim festivalima te klubovima diljem svijeta.
 
Novi splitski festival najavljuje bogat sadržaj koji uključuje vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste te sportske sadržaje tijekom festivalskih dana. Posebna se pažnja posvećuje očuvanju same plaže pa su tako angažirane dodatne snage kako bi Bačvice blistale u svakom trenutku. U suradnji sa studentskim zborom grada Splita organizatori Split Beach Festivala splitskim studentima poklanjaju 500 ulaznica za festival.
 
Grad Split i Splitsko – dalmatinska županija, nakon svjetski poznatog Ultra Europe festivala, prepoznali su Split Beach Festival kao jednu novu energiju i poticaj za obogaćivanje ponude vrhunskih glazbenih sadržaja. Split ovim novim festivalom postaje iznimno zanimljiv brojnim ljubiteljima elektronske glazbe iz cijelog svijeta i u kolovozu.
 
Ulaznice za festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com te www.ticketshop.hr po cijeni od 149 kuna za oba dana, 114 kuna za jednodnevnu ulaznicu, 380 kuna za jednodnevnu VIP ulaznicu te 760 kuna za dvodnevnu VIP ulaznicu.
 
www.splitbeachfestival.com