Browse By

Brija.com vodi te na Fatboy Slima u Byblos – u subotu 5. srpnja!

Odgovori na nagradno pitanje, navuci svoju omiljenu havajsku košulju i provedi se uz najvećeg partijanera svjetske DJ scene!
 
Inline image 1

5. srpnja u Hrvatsku opet stiže velikan elektronske plesne glazbe i utemeljitelj big beata, majstor koji je s jednim setom na Brightonskoj plaži rasplesao četvrt milijuna partijanera, dobitnik priznanja Ivor Novelo, tri Brit nagrada i devet nagrada MTV-a, te najveći partijaner među DJ-evima.
Norman Cook a.k.a. Fatboy Slim (“Rockafeller Skank“, “Right Here, Right Now“, “Praise You“, “Gangster Trippin‘”, “Weapon of Choice“), osvajao je ljestvice još sa Housemartinsima (“Caravan of Love“), Beats International (“Dub Be Good To Me“), Freak Power (“Turn On, Tune In and Cop out“), The Mighty Dub Katz (“Magic Carpet Ride“) i kao Pizzaman (“Trippin’ on Sunshine“).

Potpisao je i nezaboravne remikseve “Brimful of Asha” (Cornershop), “I See You Baby” (Groove Armada) i “Body Movin” (Beastie Boys), te nezaboravan bootleg “Satisfaction” (Rolling Stones) ali i mnoge druge.

Fatboy Slim dolazi 5. srpnja u diskoteku Byblos u Poreču na vrhuncu nogometne groznice, na krilima velike partijanerske himne “Eat, Sleep, Rave, Repeat“, s novim DJ miksom “Bem Brazil” i direktno sa brazilske turneje. Pridružite se Normanu i karnevalskoj groznici u stilu njegovih epskih nastupa u seriji Big Beach Boutique!
Diskoteka Byblos u četvrtak 3. srpnja priređuje prigodno zagrijavanje za Fatboy Slima, a to je art program s Ibize naziva “La Fiesta“. Ljeto ne bi moglo biti drugačije bez glamura i ekskluzivnih nastupa rezidentnih DJ-a s najpoznatijeg kluba na svijetu Ibizine Pache. Diskoteka Byblos prošlog je četvrtka otvorila “La Fiesta” program i time pokrenula sezonsku rezidenciju tog art programa, koji Vas čeka svaki četvrtak, uz brojne nastupe plesnih umjetnika s Ibize, Šanjolske i Češke.
Inline image 1
Sve u svemu, ovaj glazbeno vizualni spektakl biti će sjajana uvertira za gostovanje velikana elektronske glazbe, Fatboy Slima, koji nastupa 5. srpnja. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 25€ preko sustava Eventim, a za rezervacije stolova dodatne informacije: +385.91.292.5678 ili na vip@byblos.hr.
Inline image 3

Ulaznice:
–          U pretprodaji sustava Eventim = 190 kn (25 €) – www.eventim.hr (http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/byblos-discotheque-porec-2014-682398/performance.html)
–          Na dan događaja od 23:00 do 00:00 = 190 kn (25 €)
–          Na dan događaja poslije 00:00 = 240 Kn (32 €)
Rezervacije stolova:
–         +385.91.292.5678 ili na vip@byblos.hr


Nagradno pitanje: Kako se zove Art program s Ibize, koji je najava nastupa Fatboy Slima, i koji četvrtkom ima ljetnu rezidenciju u diskoteci Byblos?

6 thoughts on “Brija.com vodi te na Fatboy Slima u Byblos – u subotu 5. srpnja!”

Comments are closed.