Browse By

Ultra Camp u Splitu: Krenite u veliku glazbenu avanturu!

Split se priprema za najveći glazbeni događaj u povijesti Hrvatske! Tisuće mladih iz cijelog svijeta dolaze na Poljud kako bi bili dijelom povijesti. Ultra Europe festival dolazi u Hrvatsku, a najluđe mjesto za boravak biti će Ultra Camp!
ULTRA EUROPE festival ovog se ljeta održava u srcu Europe. Legendarni splitski stadion i jedan od najljepših hrvatskih otoka Hvar od ove su godine upisani na svjetskoj karti najvećih festivala elektronske glazbe. Od 12. srpnja splitska ljepotica Poljud ugostit će velikane elektronske scene, a u veliku glazbenu avanturu uplovit će tisuće mladih iz cijelog svijeta. Najluđe mjesto za boravak biti će Ultra Camp za koji se već sada traži mjesto više!
Doživite Ultra festival na pravi festivalski način i boravite u službenom kampu festivala. Ultra camp-site će zasigurno Ultra Camp će biti najaktivnije mjesto samog festivala zbog velikog broja posjetitelja koji se očekuju iz inozemstva. Tisuće mladih iz svih krajeva svijeta imat će priliku uživti u svakodnevnim After Beach partijima koji su organizirani samo za posjetitelje kampa od 12 do 16 sati svaki dan tik uz samo more, a za sve stanovnike ovog party grada osigurane su i promotivne cijene hrane i pića. Nakon dnevnih događanja u kampu organiziranim autobusima uputit ćemo se na najveći događaj elektronske glazbe ULTRA EUROPE festival.
Ultra Camp u terminu 11.07. – 14.07. 2013. uključuje:
* dvodnevnu ulaznicu za Ultra Europe festival (General Admision)
* autobusni prijevoz na relaciji grad polaska-kamp-grad polaska
* mjesto u šatoru za 3 noći kampiranja (šator je namijenjen za dvije osobe)
* lokalni prijevoz na relaciji kamp – stadion Poljud – kamp
* pratnju vodiča
* organizaciju putovanja
Cijena putovanja (za early bird prijave – do 1.5.2013) za sve koji kreću iz Zagreba je 1.190kn, iz Rijeke 1.190kn, Pule 1.290kn, a Osijeka 1.290kn. Cijena putovanja bez autobusnog prijevoza koja uključuje sve ostalo iz Zagreba, Osijeka, Pule i Rijeke iznosi 790 kn.
Sve dodatne informacije o paketima mogu se pronaći na stranici ultraeurope@collegium.eu na koju se ujedno mogu i prijaviti svi zainteresirani za nezaboravnu glazbenu avanturu u Splitu.
www.collegium.eu